Pāvela Globas horoskops 2020. gada septembrim – precīzāk vairs nevar


Pāvels Globa šobrīd ir viens no populārākajiem krievu astrologiem. Viņa prognozes vienmēr ir jēgpilnas un visnotaļ objektīvas. Septembrī eksperta padomi būs īpaši svarīgi, jo šis nebūs vienkāršs laiks.

Iestāsies pirmais rudens mēnesis. Lai arī vasara nonākusi līdz beigām, tas nenozīmē, ka visam vajadzētu apstāties. Tieši pretēji, dzīve turpinās. Tāpēc nepieciešams sekot ekspertu padomiem par to, kā izvairīties no rudens depresijas. Nedrīkst pieļaut, ka parādās mazvērtības sajūta un kompleksi.

 

Auns

Auniem rudens sākumā vienkārši nebūs iespējas skumt, ļauties apātijai, sevis žēlošanai un nožēlai. Šis ir liels pārmaiņu laiks, bet vienlaicīgi parādīsies arī jaunas rūpes un vēlmes. Jums vienkārši var neatlikt laika ciest un sevi žēlot. Tas ir ļoti labi, jo Auni varēs sajust, ka dzīve turpinās, bet rudens ir tikai jauns tās posms.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras līdz 2020. gada beigām, ar lielu iespējamību, var kļūt bagātas

Astrologs iesaka Auniem sākt septembri ar mājas tīrīšanu. Tam ir kā minimums trīs iemesli. Tāpat tas ir svarīgi, jo tīrā mājā labāk cirkulē pozitīva enerģija, bet viss negatīvais ātrāk aiziet. Rezultātā būs vairāk spēka, bet mazāk kaites un slimības. Būs labāka aizsardzība pret toksiskiem cilvēkiem un kopumā vispār varēsiet labāk aizsargāt savu enerģētiku.

 

Vērsis

Septembris Vēršiem būs piesātināts laiks. Viņiem var parādīties jaunas aizraušanās, mīlestība, darbs, draugi. Visums dos šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem daudz veiksmes un uzlādēs viņu enerģiju. Ļoti svarīgi ir virzīties uz priekšu, bet noteikti nevajag nevienam sacīt par saviem plāniem. Uz jautājumu, kāpēc nevajag tā darīt, ir ļoti daudz atbilžu.

Mīlestība un darbs izrādīsies savstarpēji saistīti ar finanšu sfēru. Jūs varat apvienot vairākas lietas un nebaidīties flirtēt ar cilvēkiem darbā. Vai arī varat nodarboties ar finansiāla rakstura lietām kopā ar savu otro pusīti. Ieteicams atcerēties, ka septembrī var būt pēkšņas atziņas, kuras labāk atcerēties vai pierakstīt. Tās novedīs Vērsi pie laimes.

 

Dvīņi

Pirmā septembra dekāde būs Dvīņiem labvēlīgs laiks. Zvaigznes un planētas atradīsies harmoniskā stāvoklī. Tas nozīmē, ka nepieciešams aizmirst par pagātni un domāt par rītdienu. Var pat izmantot zīlēšanu, lai uzzinātu savu likteni un pagūtu ieviest tajā nepieciešamās korekcijas.

Otrā septembra dekāde būs neprognozējama un dinamiska. Tas būs haosa un neskaidrību laiks. Liela daļa panākumu būs atkarīgi tikai no pašiem Dvīņiem. Ar 21. septembri zvaigznes atkal kļūs harmoniskas, tāpēc mēnesis noslēgsies uz pozitīvas nots vairumam šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Nevajag baidīties rīkoties un iet uz priekšu.

 

Vēzis

Vēzis ir pieskaitāms pie vienām no pašām viltīgākajām zodiaka zīmēm. Viņu neparastais prāts un augstais intelekts palīdz viņiem aptīt ap pirkstu daudzus cilvēkus un sasniegt savus mērķus ātrāk. Tomēr septembrī ir nepieciešams šo prasmi atlikt malā, jo tās dēļ iespējams pazaudēt draugus un stāvokli darbā.

Sākot ar mēneša divdesmitajiem datumiem zvaigznes kļūs daudz konstruktīvākas, tāpēc mēneša beigās var atkal rīkoties pēc ierastās shēmas. Septembrī Vēžiem palīdzēs spēja atzīt kļūdas un strīdu laikā atrast kompromisus. Ja turpinās nemitīgi pastāvēt uz savu, tad tas noteikti nepalīdzēs. Nepieciešams atcerēties par apkārtējo jūtām.

 

Lauva

Lauvām septembra sākums atnesīs nelielu melanholiju, bet ātri ar to būs iespējams tikt galā, izmantojot fiziskos vingrinājumus un pastaigas. Nepieciešams mazāk laika pavadīt ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Aptuveni ar 9. septembri situācija sāks strauji mainīties uz labāku pusi.

Septembra vidus un beigas Lauvām kļūs par ļoti labvēlīgu laiku. Varēs nodarboties ar jebkuru lietu – sākot ar garīgu praksi un meklējumiem, beidzot ar cītīgu darbu. Vienīgais, ko noteikti nevajag darīt – ignorēt problēmu parādīšanos. Jebkuras jaunas problēmas nepieciešams risināt tieši šeit un tagad, neko neatliekot uz vēlāku laiku.

 

Jaunava

Jaunavām septembrī gaidāms radošs pacēlums. Tas būs ļoti emocionāls, spilgts un atmiņā paliekošs laiks, īpaši pirmā mēneša puse. Tuvāk trešajai dekādei zvaigzne, kas atbild par enerģijas radīšanu, sāks lēnām plēnēt. Bet par spīti tam septembris vienalga būs pats labvēlīgākais rudens mēnesis. Nepieciešams izmantot visas savas iespējas, lai sasniegtu mērķus.

Vienīgais, ar ko jābūt uzmanīgiem, ir iepirkšanās. Iepērkoties Jaunavām nepieciešams izmantot speciālus vārdus, lai naudu velti neiztērētu. Paaugstinātā emocionālā fona dēļ ir iespēja veikt neplānotu pirkumu, par ko nākotnē var nākties nožēlot. Pirms rīkoties, labāk padomājiet divreiz.

 

Svari

Septembris būs ideāls laiks flirtam, romantikai, iepazīšanai un attiecību pārnešanai jaunā līmenī. Šajā laikā var atzīties mīlestībā, iepazīties ar otrās pusītes vecākiem un draugiem, var uzsākt kopdzīvi un apprecēties. Nepieciešams pieejamā veidā parādīt mīļotajam cilvēkam, ka jūs attiecības ar šo cilvēku neuztverat tikai kā īslaicīgu aizraušanos.

Tāpat nepieciešams izveidot pozitīvu enerģiju mājā. Lai to izdarītu, mēneša sākumā vajag sarīkot mājas tīrīšanu un veikt revīziju, izmest visas vecās un nevajadzīgās lietas. Septembris ir ideāls laiks, lai veiktu kosmētisko remontu, pārbīdītu mēbeles, radītu ērtākus dzīves apstākļus. Mājas apstākļos izdosies gan patīkamas satikšanās ar draugiem, gan veiksmīgi pastrādāt.

 

Skorpions

Pirmā septembra nedēļa vai pat pirmās mēneša dienas Skorpioniem var būt sarežģītas, jo zvaigznes liegs daļu enerģijas. Tas nebūs vienkāršs laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus. Gaidāmi konflikti, problēmas saziņā. Kļūt aktīvākiem un enerģiskākiem pirmajā septembra dekādē Skorpioniem palīdzēs trīs noderīgi vingrinājumi katrai dienai.

Ar septembra vidu situācija strauji izmainīsies uz pretējo pusi. Respektīvi, Skorpionu dzīve izmainīsies uz labo pusi. Veiksies biznesā un darba lietās, būs vieglāk pieslēgties darba procesam. Parādīsies motivācija jebkurā sfērā, kas īpaši labas ziņas ir priekš vientuļajiem Skorpioniem.

 

Strēlnieks

Strēlniekam septembrī gaidāms izturēt virkni pārbaudījumu. Piemēram, viņi var satikties ar nepatīkamiem cilvēkiem. Lai sevi pasargātu no viņu ietekmes, Strēlniekiem būs nepieciešams pareizi ar viņiem komunicēt. Nedrīkst atvērties visiem pēc kārtas, nedrīkst visiem stāstīt par savām jūtām un emocijām. Tāpat nedrīkst stāstīt par saviem plāniem un atklāt savas ambīcijas un sapņus.

Strēlniekiem jābūt visnotaļ uzmanīgiem rudens sākumā. Katru soli jāapdomā un to nedrīkst sasteigt. Pretējā gadījumā var sev radīt tikai jaunas problēmas. Zvaigznes un planētas atkal pozitīvi ietekmēs Strēlniekus tikai sākot ar 20. vai 21. septembri. Mēneša beigas var veltīt atpūtai, komunikācijai un jaunām iepazīšanām.

 

Mežāzis

Zvaigznes un planētas nemitīgi mainīs savu enerģētiku un noskaņojumu, tāpēc Mežāžiem gaidāms neprognozējams laiks, kurā labāk neriskēt. Zvaigznes ietekmēs Mežāžu sesto maņu, to ievērojami vājinot. Īpaši talismani palīdzēs šiem cilvēkiem atjaunot spēcīgo intuīciju.

Septembrī Mežāžiem ir vērts nodarboties ar mierīgu un monotonu darbu un mājas lietām. Tuvāk mēneša beigām var doties komandējumā vai privātā braucienā. Šis būs veiksmīgs laiks automašīnas, tehnikas vai elektronikas remontam. Tāpat uz Mežāžu enerģētiku pozitīvu ietekmi atstās remonts mājās, mēbeļu pārbīdīšana, ģenerālā tīrīšana.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram septembrī galvenā sfēra dzīvē būs darbs. Ja gribēs visu pagūt, būs nepieciešams sekot pieciem svarīgiem noteikumiem naudas piesaistīšanai. Tāpat svarīgi būs ticēt sev un nepaļauties uz citiem pārāk bieži. Tas ir laiks, kad Ūdensvīriem nepieciešams būt savāktiem un patstāvīgiem it visā.

Mīlas lietās šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem paveiksies, bet zvaigznes un planētas pašas vēlas šos cilvēkus virzīt pa pareizo ceļu. Nepieciešams atslābināties un vienkārši sekot līdzi notiekošajam. Ja nekas nenotiks, tas nozīmē, ka Visums kārto nākamo lietu gaitu.

 

Zivis

Pirmā septembra dekāde būs visnotaļ veiksmīgs laiks Zivīm. Zvaigznes vēlas, lai Zivis komunicētu tikai ar pašām labsirdīgākajām zodiaka zīmēm. Labāk izvairīties no strīdiem un konfliktiem, savādāk var nopietni sabojāt savu reputāciju. Otrā septembra dekāde būs atpūtas un apstākļu maiņas laiks. No 10. līdz 21. septembrim var doties atvaļinājumā.

Lasi arī: Jauna norma. Cik tagad jāsver vīrietim un sievietei noteiktā vecumā

Sākot ar 22. septembri līdz mēneša beigām Zivīm gaidāms labvēlīgs laiks. Zvaigznes palīdzēs Zivīm iegūt motivāciju un nostiprināt jau tā spēcīgo intuīciju. Tāpat zvaigznes palīdzēs atrast izeju no sarežģītām situācijām. Šis būs ideāls laiks, lai iepirktos, atjaunotu garderobi, atvērtu bankas kontu, noformētu kredītu vai hipotēku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment