Pazīmes, kas norāda, ka sieviete ir pārstājusi sevi kopt

3. Zelts mēdz būt par daudz

Daudzi uzskata, ka bižutērija ir domāta jaunām meitenēm, bet vecākām sievietēm piemērots ir zelts, un jo vairāk, jo labāk. Masīvi gredzeni, smagi auskari. Biezas ķēdītes un rokassprādzes no dzeltenā un sarkanā zelta kļūst par ikdienas rotaslietām. Šāda pieeja nav pareiza un “spožuma” vietā tikai pievieno sievietei papildus gadus.

Zelta rotaslietas koptēlā nedrīkst būt pašas par sevi, tās ir jāsaskaņo ar apģērbu un citiem aksesuāriem. Un vienā reizē nevajadzētu uzvilkt uzreiz visu dārglietu kastītes saturu.

4. Seko līdzi savai gaitai

Saguris stāvs un saliekta gaita nekavējoties rada domas, ka cilvēks ir vecs un pievieno viņam papildus gadus. Labas stājas trūkums sabojā visu koptēlu, neatkarīgi no tā, kāda dizainera apģērbs tiek nēsāts, un no kāda materiāla apģērbs izgatavots.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Taisna mugura un skaista stāja uzsver plusus un ļauj noslēpt trūkumus, padara figūru vizuāli slaidāku un samērīgāku. Jums jāuzrauga sava stāja un kustības, un, lai saglabātu labu formu, kad esi jau tuvu pensijas vecumam, pietiek ar vienkāršu vingrinājumu komplektu mugurai.

5. Nekoptas vai vecas drēbes

Pat jaunu meiteni padarīs vecāku izstieptas lietas un nonēsātas drēbes. Vecākām dāmām šādas lietas garderobē ir bīstamas, jo tās viņas uzreiz pārvērš par “tantēm”.

Nav jāglabā lietas, kas pirms desmit gadiem izgāja no modes, tās izskatās vecmodīgas un nevietā.

Ne jau noteikta vecuma iestāšanās sievieti pārvērš par tanti, bet mīlestības pret sevi trūkums. Šo transformāciju veicina arī nevēlēšanās kaut ko mainīt savā dzīvē, mīlestība pēc strīdiem, dusmas un vienaldzīgs skatiens.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment