Pēc 20 gadiem taisnība ir uzvarējusi! Drosmīga sieviete beidzot atklāj visu par tēvoča seksuālajiem noziegumiem

1a

Kāda drosmīga sieviete Anglijā atgādinājusi visai pasaulei, ka pat vissenākie noziegumi nepaliks aizmirsti, un agri vai vēlu tiks spriesta taisna tiesa…

Sieviete tikai nesen izstāstīja, ka viņu bērna vecumā izvaroja tēvocis, kamēr viņas vecāki blakus esošajā dzīvojamajā istabā domāja, ka viņš lasa meitenei priekšā vakara pasaciņu. Sieviete uz šādu soli pamudināja viens fakts…

Lai uzzinātu vairāk par šo baiso, bet vienlaikus drosmīgo stāstu, šķir otru lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agy</cite>

    Tas ir tik skumji, ka šādi gadījumi jau paliek vien vairāk un vairāk. Man pašai maza meita un brīžiem pat jāsatraucas vai var uzticēt miesīgam tēvam kur nu vēl kādam citam. Bail veidot attiecības, jo kas zina ar ko kopā dzīvo. Bērns man ir pirmajā vietā.
    Vai tiešām tiem tēviņiem nekas nav svēts, ka jaaiztiek bērns, kurš nav spējīgs sevi aizstāvēt. Un kuram visa dzīve sabojāta. Nevienam nav tiesības kādam to nodarīt.
    Un vecākiem arī jāpievērš uzmanība tādiem signāliem. Mātei vajadzēja redzēt, ka ar bērnu nav kaut kas kārtībā izskatās, ka nebija tādas attiecības, ka bērns varēja uzticēies. Vajadzēja parunāt, noskaidrot, jo kā meitene rakstīja bija izmaiņas viņas uzvedībā.

Leave a Comment