Internets sašutumā; pēc dēla nāves mātei liek maksāt par šo!

Mārsija pēc sava dēla nāves sāka nokārtot visas lietas, kas bija ai dēla palikušas un viena no tām bija saistīta ar viņa mācībām, viņa paziņoja Ņūdžersijas augstākās izglītības studentu atbalsta iestādei, ka viņas dēls Kevins ir nogalināts un nespēs atmaksāt savu studiju kredītu, Taču atbilde, ko viņa saņēma viņu pārsteidza.
Atbildē viņa saņēma vēstuli, kurā bija rakstīts, ka viņas pienākums ir nomaksāt visu aizdevuma naudu, kura pēc studiju pabeigšanas bija jāatmaksā viņas dēlam. Šobrīd tie ir 92 maksājumi, katra maksājuma summa ir 180 eiro, kopējo summu sarēķiniet paši.

Kāpēc tas ir radījis visos tik lielu sašutumu?

Gluži vienkārši-aizdevēju attieksme un bezjūtība! Viņas dēls mācības nebija pabeidzis, līdz ar to skola varētu atgriezt daļu naudu atpakaļ, jo tika samaksāts par pinu mācību laiku. Turklāt ļoti populāri šādos traģiskos gadījumos ir nepieprasīt no vecākiem naudu, jo Kevins tika nogalināts, nevis viņš izdarīja pašnāvību, jo kādas saistības vai kas cits būtu par smagu.

Protams, ir arī tādi, ka neatbalsta Mārsiju, jo viņa esot bijusi kā sava dēla galvotājs, līdz ar to pēc likuma viņai pienākas nomaksāt dēla parādu, taču viņa to darījusi ar domu, ka dēls mācības pabeigs, un iegūtā izglītība ļaus viņam iegūt labu darbu un dos iespēju atmaksāt mācību aizdevumu.

Ko tu domā par bankas rīcību, un kura pusē esi tu?
.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment