Pēc šī tev nekad vairs negribēsies lietot Ibuprofēnu; Ārsti skaidro, kāpēc tas ir bīstami

Hroniska ibuprofēna lietošana laika gaitā izraisa sirds muskuļa bojājumus. Cilvēkam sasniedzot 40 gadu vecumu tas var rezultēties ar nāvējošu sirdslēkmi. Ārsti brīdina pacientus par sekām un rekomendē lietot ibuprofēnu saturošus medikamentus tikai tad, kad tas ir absolūti nepieciešams. Aspirīns šādu rezultātu uz sirds veselību neatstāj, lai gan zināms, ka tas ietekmē kuņģa darbību.
Dažu cilvēku veselības stāvoklis pieprasa pretsāpju medikamentu lietošanu ikdienā, kā rīkoties šādos gadījumos? Austrumu medicīnā kurkuma jau labu laiku tiek izmantota kā dabisks, netoksisks pretsāpju līdzeklis. Alternatīvās un netradicionālās medicīnas žurnāla veiktā pētījumā atklājies, ka kurkuma spēj mazināt osteoartrīta radītās sāpes, kas ir bieži sastopams sāpju cēlonis cilvēkam novecojot. Pacienti, kuriem tika diagnosticēts ceļa ostioartrīts tika atsāpināti ar 800 mg Ibuprofēna vai 2 000 mg kurkumas. Pēc sešām nedēļām tika salīdzināts izjusto sāpju līmenis vecot dažādas ikdienas aktivitātes. Izrādījās, ka tie, kuri lietoja kurkumu juta krietni mazākas sāpes kā tie testa subjekti, kuri lietoja Ibuprofēnu.
Pierādīts, ka šis kurkumas kokteilis samazina sāpes, to pagatavo sekojoši: Tējkarote kurkumas pūdera jāsajauc ar vienu glāzi medus un jāpievieno no viena citrona izspiestā sula; mikstūra kārtīgi jāsamaisa, tā jādzer pa vienai tējkarotei trīs reizes dienā, pievienojot siltai tējai, sulai vai smūtijiem.
Avots: sun-gazing.com
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment