Piecās minūtēs ābolu pīrāgs pannā, kas kūst mutē; Tas ir ļoti garšīgi, vienkārši un ātri pagatavojams

Ļoti garšīgs un sulīgs ābolu pīrāgs, ko var pagatavot pannā tikai 5 minūtēs, plus cepšanas laiks. Noteikti iesaku visiem izmēģināt!

Pīrāga cepšana pannā prasa mazāk laika nekā tradicionālā cepeškrāsnī, jo panna uzsilst daudz ātrāk. Tas ir lielisks risinājums, ja vēlies ātri pagatavot desertu vai uzkodu. Cepot pannā, var arī pagatavot mazākas porcijas, kas ir noderīgi, ja nevēlies veidot lielu pīrāgu vai ja cep vienam vai diviem cilvēkiem.

Āboli paši par sevi ir saldeni ar nelielu skābumu, kas dod izteiktu garšu kontrastu. Šī kombinācija padara pīrāgu īpaši garšīgu un atsvaidzinošu. Vienlaikus, pīrāga kraukšķīgā mīkla, īpaši, ja tā ir pareizi pagatavota, kontrastē ar ābolu pildījuma maigumu. Šī tekstūru dažādība padara katru kumosu interesantu un patīkamu.

3 budžetam draudzīgi mēslošanas līdzekļi, kas liks jūsu Ziemassvētku kaktusam ziedēt bagātīgi visu ziemu

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Ķeramies klāt pagatavošanai!

 

Pagatavošana:

Bļodā sasit 2 olas (lielas vai vidējas), pievieno 3 ēdamkarotes cukura (60 g), 1 tējkaroti vaniļas cukura (5 g) un šķipsniņu sāls. Puto 2-3 minūtes, līdz cukurs izšķīst.

Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes jebkura tauku satura skāba krējuma vai biezu jogurtu, pēc tam 2 ēdamkarotes  eļļas Sajauc.

Ne visas zina, kā pareizi valkāt zeķubikses. Kādi ir 10 noteikumi, kas jāievēro, lai izskatītos kā īsta dāma?

Kartupeļi paliek svaigi un nedīgst visu gadu, ja ievietoju šo augli blakus tiem, u.c. informācija par kartupeļu uzglabāšanu

Izsijāt caur sietu 1 glāzi miltu-250 ml (160 g) un 1 paciņu (10 g) cepamā pulvera. Sajauc.

Pildījumam sagriež mazos gabaliņos 3 vidējus ābolus (400 g).

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment