Pirms kāda laika mīkstajam sieram es sāku pievienot cieto sieru. Saskaņā ar manu gaumi tas uzkodu padara vēl garšīgāku. Izvēlamies savu iecienītāko sieru un sarīvējam to uz smalkās rīves.
Bļodā sajaucam visas sastāvdaļas, pievienojam sasmalcinātu ķiploku un majonēzi.
Sāli parasti nelieku, bet tu vari rīkoties atbilstoši savām vēlmēm. Ja gribi pievienot kādu garšvielu, izmanto maltus melnos piparus.
Urā! Neticami garšīga uzkoda ir gatava pasniegšanai. Tā lieliski sader ar jebkuru ēdienu!
Izmēģini arī tu šo lielisko uzkodu. Ja gaidi viesus, tev nevajadzēs ilgstoši stāvēt pie plīts, varēsi izlīdzēties ar šo ēdienu! Būsim pateicīgi, ja padalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
8 nopietnas trīsdesmitgadnieku kļūdas, kuras viņi vecumdienās, visticamāk, nožēlos
Lūk, sastāvdaļas:
3 vārītas olas;
2 kausētas siera kārbiņas;
100 grami cietā siera;
2-3 ēdamkarotes majonēzes;
2-3 daiviņas ķiploku;
Sāls;
Melnie maltie pipari pēc garšas.
Tevi noteikti interesēs
- Burkāni izaug, bet tie ir mazi: ir tikai viens iemesls tam un pieredzējuši dārzkopji šādu kļūdu nepieļaujby Laura Andersone
- Kāpēc šoferīši ir sākuši masveidā noņemt deflektorus no automašīnu logiem un vai tas ir aktuāli arī citiem šoferiemby Sandra Vīgante
- “Tas nav pats svarīgākais dzīvē…”: aktrise un psiholoģe Diāna Zande negaidīti par savu dzīvi atklāj līdz šim nezināmus faktusby Laura Andersone