Pirms kāda laika mīkstajam sieram es sāku pievienot cieto sieru. Saskaņā ar manu gaumi tas uzkodu padara vēl garšīgāku. Izvēlamies savu iecienītāko sieru un sarīvējam to uz smalkās rīves.
Bļodā sajaucam visas sastāvdaļas, pievienojam sasmalcinātu ķiploku un majonēzi.
Sāli parasti nelieku, bet tu vari rīkoties atbilstoši savām vēlmēm. Ja gribi pievienot kādu garšvielu, izmanto maltus melnos piparus.
Urā! Neticami garšīga uzkoda ir gatava pasniegšanai. Tā lieliski sader ar jebkuru ēdienu!
Izmēģini arī tu šo lielisko uzkodu. Ja gaidi viesus, tev nevajadzēs ilgstoši stāvēt pie plīts, varēsi izlīdzēties ar šo ēdienu! Būsim pateicīgi, ja padalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
8 nopietnas trīsdesmitgadnieku kļūdas, kuras viņi vecumdienās, visticamāk, nožēlos
Lūk, sastāvdaļas:
3 vārītas olas;
2 kausētas siera kārbiņas;
100 grami cietā siera;
2-3 ēdamkarotes majonēzes;
2-3 daiviņas ķiploku;
Sāls;
Melnie maltie pipari pēc garšas.
Tevi noteikti interesēs
- VID paziņo, kuriem iedzīvotājiem šogad mainīsies gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas kārtībaby Sandra Ločmele
- Maigās biezpiena bulciņas ar marmelādi – gardums, kas vienkārši kūst mutēby Anete Vītola
- Barojiet ķiplokus un sīpolus ar šo šķīdumu, un jūs novāksiet trīs reizes lielāku ražuby Anete Vītola