Piecās minūtēs pagatavojama uzkoda, kas savulaik bija cieņā katrā PSRS laika ģimenē – ļoti ātri un garšīgi

Pirms kāda laika mīkstajam sieram es sāku pievienot cieto sieru. Saskaņā ar manu gaumi tas uzkodu padara vēl garšīgāku. Izvēlamies savu iecienītāko sieru un sarīvējam to uz smalkās rīves.

Bļodā sajaucam visas sastāvdaļas, pievienojam sasmalcinātu ķiploku un majonēzi.

Sāli parasti nelieku, bet tu vari rīkoties atbilstoši savām vēlmēm. Ja gribi pievienot kādu garšvielu, izmanto maltus melnos piparus.

Kādam tā varbūt ir tikai lelle, bet Diāna, gremdējoties atmiņās, izstāstīja visu patiesību par bērnību Valmieras pagalmos

Urā! Neticami garšīga uzkoda ir gatava pasniegšanai. Tā lieliski sader ar jebkuru ēdienu!

Izmēģini arī tu šo lielisko uzkodu. Ja gaidi viesus, tev nevajadzēs ilgstoši stāvēt pie plīts, varēsi izlīdzēties ar šo ēdienu! Būsim pateicīgi, ja padalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!

8 nopietnas trīsdesmitgadnieku kļūdas, kuras viņi vecumdienās, visticamāk, nožēlos

Lūk, sastāvdaļas:

3 vārītas olas;

2 kausētas siera kārbiņas;

100 grami cietā siera;

2-3 ēdamkarotes majonēzes;

2-3 daiviņas ķiploku;

Sāls;

Melnie maltie pipari pēc garšas.