Piecas zvaigžņu zīmes, kuru dzīve vasaras beigās krasi mainīsies: slavenās Saonas prognozes

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām būs jābūvē savi sapņi par savām mājām, un liktenis būs viņu pusē. Līdz vasaras beigām būs iespējams atrast izdevīgu piedāvājumu pirkumam vai īrei.

Pievērs uzmanību darījuma noteikumiem un sludinājumiem. Zvaigznes atbalstīs jūs šajā ceļā. Tie, kam jau ir savs mājoklis, var sākt kosmētisko remontu. Laika posms līdz vasaras beigām ir labvēlīgs remontdarbiem un sapņu interjera veidošanai.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem vasaras beigas var nest nelielas pārmaiņas saskarsmes lokā, iespējams, saistībā ar darbu vai pārcelšanos. Ir jāpārvar bailes, kas saistītas ar profesionālo realizāciju.

Zvaigznes iesaka koncentrēties uz savu pieredzi un prasmēm. Pārdomā situāciju: ja tev piedāvā labāku vietu, tad tu to esi pelnījis. Ļauj, lai nepietiekami novērtēti tavi centieni nebūs šķērslis attīstībai. Izmanto jau apgūtās zināšanas un vēlmi apgūt jaunas.

Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita dalijusies ar emocionālu ierakstu: “Es joprojām nespēju noticēt, ka Tevis vairs nav”

Lasi arī: Šokējoši! Ar šo triku tu vari atdzesēt jebkuru dzērienu tikai 2 minūtēs pat par 20 grādiem!

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri vasaras beigas sagaida ar zināmu satraukumu, bet arī interesi. Inteliģences pārbaude prasīs zināmu piepūli, taču palīdzēs tev pārvarēt bailes un neatrisinātus jautājumus. Neuztraucieties, ieraugot pat nelielas problēmas, – tās izrādīsies tikai īslaicīgas.

Jau pēc dažām dienām pārdomu process sāks nest augļus, palīdzot Ūdensvīriem rast risinājumu savām problēmām. Augusta beigas būs lielisks laiks, lai strādātu pie personības pilnveidošanas un garīgās izaugsmes.

Var droši apgalvot, ka vasaras beigas šīm piecām  zīmēm būs pozitīvu pārmaiņu laiks. Saonas  prognozes dod tām pamatu cerībām un priekam, un turpmākās pārmaiņas palīdzēs personīgo un profesionālo mērķu attīstībā un īstenošanā.

Arī interesanti: Tiks palielināts naudas pabalsts par elektroenerģiju šiem Latvijas iedzīvotājiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment