Pieci vārdi, kas nes nelaimi ģimenē: sievietes, kurām laulības laime nav lemta

Tamāra – nespēj tikt galā ar savām emocijām

Šajās meitenēs vārās uguns, kas dažreiz var apdedzināt viņu mīļotos. Tamāra ir reti sastopama valdonība; viņa nepiedos savam izredzētajam nodevību vai melus un var pat atriebties. Emocionālas pārdzīvojumi noved viņu līdz nervu sabrukumam.

Tamāra dažreiz pieņem ātrus lēmumus un jau nākamajā dienā var doties uz šķiršanās noformēšanu. Arī jauns mēģinājums izveidot stabilu ģimeni var beigties neveiksmīgi, ja meitene nespēs kontrolēt savas emocijas.

Viņa sapņo par tīrākajām, sirsnīgākajām un patiesākajām attiecībām ar vīrieti, kurš pasargās viņu no problēmām, bet, diemžēl, šādu vīrieti ir ļoti grūti atrast.

 

 

Keita- gaida princi un sapņo par pasaku dzīvi

Šī vārda īpašnieces ir mīļas, maigas un pat nedaudz naivas personības. Viņas ātri iemīlas un aizraujas ar vīriešiem, un tieši tas bieži vien kļūst par strīdu iemeslu starp Keitu un viņas partneriem. Pat pieaugušā vecumā sieviete joprojām sapņo par princi un dzīvi kā pasakā.

Viņas rozā brilles traucē pamanīt acīmredzamas vīrieša uzvedības kļūdas. Keita baidās paust savu neapmierinātību vai izteikt piezīmes, tādēļ viņa daudzām problēmām pievērš maz uzmanības. Viņa cer, ka partneris mainīsies un kļūs apzinīgāks.

 

 

Gita- pārāk mīl jautru kompāniju 

Šajā vārdā slēpjas vīriešu enerģija, kas dažkārt aktīvi izpaužas meitenes uzvedībā. Gita mīl sevi un bauda izklaides, jūtoties bezrūpīga. Viņa labprāt pavada nedēļas nogales trokšņainās kompānijās vai bieži tiekas ar draugiem pie “glāzes šampanieša”.

Gitai vīrietis neierobežo viņas izklaides, taču no partnera viņa sagaida vairāk nopietnības. Meitenes kompānijā ir daudz puišu, ar kuriem viņa uztur draudzīgas attiecības, kas var radīt greizsirdību vai partnera neapmierinātību. Rezultātā Gitas vīrietis ne reizi vien aizdomājas, vai viņu ģimenē valdīs laime vai nē.

 

 

Leave a Comment