Pieredzējusi saimniece atklāj, kādai smaržai ir jābūt mājās, lai nauda plūstu iekšā kā upe

Kā smaržo māja, kurā nauda plūst kā upe? Kāda ir sajūta ienākt mājā, kurā ir mājīguma un harmonijas aromāts, īpaši pēc nogurdinošas darba dienas.

Aromterapija palīdz tikt galā ar satraukumu un negatīvām domām. Turklāt smaržas var piesaistīt mājai pārticību. Mēs pastāstīsim, kā smaržo māja, kuras saimnieki ir veiksmīgāki, ja runa ir par materiālo labklājību.

Aromāti mājai

Piparmētra

Piparmētra ir pazīstama ar savu spēju nomierināt. Mēs vārām piparmētru tēju pirms gulētiešanas un turam piparmētru podiņu uz darba galda, lai izvairītos no stresa.

Piparmētrai piedēvē spēju piesaistīt materiālo labumu. Šī pārliecība nāk no senām dienām, kad tirgos izmantoja piparmētru, lai piesaistītu klientus, kas būtu gatavi tērēt naudu.

Arī mūsdienās cilvēki uzskata, ka piparmētra labvēlīgi ietekmē enerģētiskos kanālus, kas saistīti ar materiālo labklājību.

Kāpēc gan neizmantot šīs piparmētru vērtīgās īpašības savā mājā? Pāris pilītes piparmētru smaržas jāizliek dažādās mājas vietās, un neaizmirstiet uzpilināt nedaudz arī uz maciņa un krājkasītes.

Auniem dienu vajag pavadīt ar ģimeni, bet Svari riskē palaist garām labu iespēju; Dienas prognoze 14. augustam visām zīmēm

Santalum

Santalum tiek uzskatīts par izcilu aromātu Indijā. Turklāt šo spēcīgo smaržu izmanto labklājības piesaistīšanai. Īpaši noderīgs šis aromāts būs uzņēmējiem, jo tas palīdzēs uzlabot partnerattiecības un palielināt ieguldījumus.

Sandala smarža arī palīdz atbrīvoties no noguruma un piešķir dzīves enerģiju. Iededziet sandala aromātiskās lampiņas mājās vai ofisā, lai uzlabotu savu materiālo stāvokli.

Laurs

Lauru lapu bieži uzskata par bagātības talismanu. Pat parasta lauru lapa, kas atrodama katrā virtuvē, var piesaistīt materiālo labklājību, ja to ievieto makā. Lauru aromāts mājās rada radošu atmosfēru, stimulējot cilvēka darbību un veicinot kreatīvu ideju rašanos, kas var nest peļņu.

Ej uz nākamo lapu un uzzini vēl par citām svarīgām smaržām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment