Pieredzējusi saimniece atklāj, kādai smaržai ir jābūt mājās, lai nauda plūstu iekšā kā upe

 

Apelsīns

Apelsīns tiek uzskatīts par prieka un pozitīvisma augli. Tā smarža un garša uzlabo garastāvokli, nomierina un palīdz koncentrēties. Turklāt apelsīna aromāts mājās var veicināt materiālā stāvokļa uzlabošanos.

Šo aromātu veido vairāku augļu — apelsīnu, citronu un greipfrūtu — maisījums, kas tiek dēvēts par formulu, kas var palīdzēt uzlabot dzīvi.

Baziliks

Baziliks ir aromātisks augs, kas bieži tiek izmantots itāļu ēdienos. Tāpat šis augs pozitīvi ietekmē cilvēka noskaņojumu.

Bazilika smarža palielina pārliecību par sevi, enerģiju un darba spējas, kā arī piesaista tavā dzīvē turīgus cilvēkus, kas var iedvesmot tevi uz finansiāliem panākumiem.

Muskatrieksts

Muskatrieksta smarža ir pazīstama kā laimes aromāts, kas spēj izraisīt gan mīlestību, gan finansiālas veiksmes sajūtu. Ieteicams šo smaržu izmantot mājās vai birojā, kur ir finansiālie izaicinājumi. Muskatrieksts arī palīdz pārvarēt bailes un stiprina pārliecību par saviem spēkiem.

Ir teiciens, ka muskatrieksts var palīdzēt iegūt finansiālu veiksmi. Lai to īstenotu, jāapstrādā liela banknote ar muskatrieksta smaržu un jāizsaka vārdi: „Veiksme un nauda lai nāk”. Tad banknote jāliek makā un jāatstāj tajā.

Jasmīns un kardamons

Svaiga pavasara jasmīna zieda smarža var palīdzēt sievietēm piesaistīt turīgus vīriešus. Eksperti iesaka izmantot jasmīnu ne tikai kā mājas aromātu, bet arī izvēlēties parfīmu ar jasmīna noti.

Savukārt vīriešiem ieteicams izmantot kardamona aromātu, kas patīk sievietēm un var sekmēt veiksmīgu karjeru.

Salvija

Meteorologi brīdina par lietusgāzēm, pērkona negaisiem un strauju aukstumu

Muskata salvija ir talismans cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai kļūt bagāti, bet arī iegūt slavu. Šī smarža palīdz aizsargāties no nevēlamām situācijām, sniedz pārliecību par savām spējām un veicina veiksmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment