Piesakies dalībai Valmieras nakts rogainingā

Tu sevi sauc par īstenu valmierieti un orientējies pilsētā kā savā kabatā? Arī naktī? Vai vari to pierādīt? Varbūt vēlies labāk iepazīt šo skaisto un zaļo Vidzemes pilsētu? Vai arī Tevi vilina naksnīgi piedzīvojumi, kuros doties kopā ar labākajiem draugiem vai kolēģiem? Eiropas sporta nedēļas ietvaros 28.septembrī Valmierā notiks komandu orientēšanās sacensības “Valmieras nakts rogainings”.

“Valmieras nakts rogainingu” organizē Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Ziemeļvidzemes orientēšanās centru, aicinot sportistus, orientēšanās entuziastus, darba kolektīvus, skolēnus, kā arī ģimenes ar bērniem un ikvienu, kurš vēlas aizraujoši un dinamiski pavadīt piektdienas vakaru, pievienoties. Rogaininga trase veidota Valmieras pilsētas robežās, ietverot gan pilsētas, gan tuvējo mežu teritorijas.

Sacensības notiks komandās 1,5 stundu (ģimenēm) vai 3 stundu distancēs. Komandā jābūt no diviem līdz pieciem cilvēkiem. Ģimeņu grupā varēs startēt ģimenes, kur vismaz viena komandas dalībnieka vecums ir vairāk par 18 gadiem un vismaz viena – mazāks par 16 gadiem.

Reģistrēšanās sacensībām no plkst. 17:30 sacensību centrā pie Valmieras Kultūras centra. Plkst. 18:20 komandas saņems karti ar tajā iezīmētiem kontrolpunktiem. Tie ir apmeklējami brīvi izraudzītā secībā, un katra komanda pati izvēlas, cik kontrolpunktus tā apmeklēs atvēlētajā kontrollaikā. Plkst. 19:00 tiek dots starts visiem dalībniekiem. Apbalvošana ģimeņu konkurencē plkst. 20:45, pārējo grupu dalībniekiem – plkst. 22:15.

Lai pieteiktos dalībai “Valmieras nakts rogainingā”, komandas aicinātas aizpildīt reģistrācijas ANKETU (http://ejuz.lv/l63) līdz 26.septembrim. Dalības maksa dalībniekiem vecumā līdz 16 gadiem 1 eiro, vecākiem par 16 gadiem – 3 eiro.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment