Pievieno ŠO sastāvdaļu kafijai un enerģija tevi neatstās visu dienu; Nekad nebūtu iedomājies!

ewfwe-fwefw

Kurš gan nemīl kafiju? Tas ir kā silts apskāviens, kas padara visu labāku. Mēreni lietotai kafijai ir arī savi labumi veselībai, tā ka vari to dzert bez vainas apziņas. 

Kafija dod arī enerģiju. Taču ir viens mīnuss – enerģijas lādiņš jau drīz apsīkst un nekas cits neatliek kā sniegties pēc nākamās kafijas tasītes, ja vēlies saglabāt modrību un nekļūt miegains.

Taču pastāv diezgan vienkāršs risinājums, kā ar vienu vienīgu sastāvdaļu panākt, ka rīta kafija dos tev enerģijas lādiņu visai dienai. Ar šo sastāvdaļu tava kafija kļūs par veselīgu superdzērienu, kas pilns ar uzturvielām un uzlabos veselību!

Lai uzzinātu, kā šādu kafiju pagatavot, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inese</cite>

    Laba kafija, garšīga, aromātiska – kas var būt uzmundrinošāks rīta agrumā?
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Dzīvokli kredītā. Labu, Rietumeiropas tirgum ražotu kafiju. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! http://bit.ly/2ePN7bz

    • <cite class="fn">Fifa</cite>

      Kā jūs visas p… esat apriebušās un apriebušies, ar savām tizlajām reklāmām pie katriem komentāriem. Kas Latvijā vairs normāla darba nav? Man tikko saka, katur darbs esot tagad pietiekami.

Leave a Comment