Pievienojiet ūdenim šo populāro garšvielu, un jūsu mājokļa grīda spīdēs tīra vairākas dienas

Kāda garšviela palīdzēs iztīrīt māju

Tas ir kanēlis. Jā, pirmajā mirklī tas var šķist dīvaini, bet šis ciedra līdzeklis palīdzēs tikt galā ar netīrumiem vienkārši nevainojami, un tajā pašā laikā un atsvaidzinās gaisu jūsu mājā uz ilgu laiku. Turklāt kanēlim piemīt antibakteriālas īpašības, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par perfektu tīrību mājoklī.

Lai pagatavotu šķīdumu grīdu tīrīšanai, spainī ar siltu ūdeni pievienojiet tējkaroti kanēļa. Maisījumā var iepildīt arī nedaudz grīdas mazgāšanas līdzekļa.

Pēc tīrīšanas ar šo šķīdumu uzreiz pamanīsiet rezultātu – grīda mirdzēs spoži, un mājā valdīs patīkams salds aromāts. Šāds mazgāšanas līdzeklis tiks galā arī ar skudru invāziju, ja ir šāda problēma. Kanēlis atbaida tās ar savu rūgteno smaržu.

Šis ir mana vīra iecienītākais ēdiens – viņš prasa man to gatavot vismaz trīs reizes nedēļā – un tie nav “vienkārši” cepti kartupeļi!

Vairāk garšvielu var izmantot kā gaisa atsvaidzinātāju. Lai to izdarītu, ielej pudelē ar izsmidzinātāju glāzi silta ūdens un pievieno divas ēdamkarotes kanēļa.

Karstais rudens jums pateiks, kāda būs ziema: tāda tā sen nav bijusi

Vislabāk izmantot svaigi samaltu garšvielu, tad aromāts būs bagātīgs un ilgi saglabāsies. Lai pastiprinātu aromāta smaržu, pievienojiet dažus pilienus apelsīnu vai citronu ēteriskās eļļas – šādi aromāti vislabāk sader ar kanēli. Un jūsu mājoklis vairākas dienas smaržos lieliski!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment