Pirms 16 gadiem māte atstāja māsas–trīnītes dzemdību namā. Kā tagad izveidojusies viņu dzīve

9 mēnešu vecumā Siāmas dvīnēm veica atdalīšanas procedūru. Viņu dzīves kopš zīdaiņu vecuma līdz pat mūža galam nekad nebūs pilnvērtīgas, bet Džefs un Darla viņas pilnībā adaptēja apkārtējai pasaulei.

 

Meisija, Makenzija un Madlēna visu bērnību un jaunību pavadīja svaigā gaisā Harisonu fermā. Kopš agra vecuma trijotne mācījās apieties ar dzīvniekiem. Viņas palīdzēja mammai un tētim rūpēties par dzīvniekiem. Regulārais kontakts ar dzīvniekiem palīdz meitenēm pārvarēt visas grūtības dzīvē.

Māsas ir jautras un pozitīvas meitenes – foto no Яндекс.Картинки

 

Lai arī Amerika ir šķietami toleranta valsts, bet tomēr Meisija un Makenzija jau paspējušas saskarties ar grūtībām, ko rada viņu ārējais izskats un ierobežotās spējas. Nepatīkamos mirkļus meitenēm palīdzēja pārdzīvot arī vecākie brāļi, kuri vienmēr ir līdzās.

Māsas – trīnītes izaugušas patiesi simpātiskas meitenes. Ārēji viņas ir ļoti līdzīgas, bet raksturi gan ir atšķirīgi. Madlēna ir mierīgi un viņai patīk atrasties mājās. Jau no agra vecuma viņa kļuva par palīdzi gan savai audžu mammai, gan māsām.

Meisija ir atturīga meitene, bet Makenzija kopā ar vecākiem brāļiem dara visādas palaidnības un trokšņainas spēles.

Visa ģimene ir ļoti draudzīga – foto no Яндекс.Картинки

 

Trīnītes aug ļoti atvērtas pret pasauli. Viņas vairākas reizes ir parādījušās televīzijā. Meisija, Makenzija un Madlēna zina, ka viņas ir adoptētas, ka viņu bioloģiskā māte veda neveselīgu dzīvesveidu. Un pagaidām nevienai no meitenēm nav bijusi vēlēšanās viņu atrast un ar viņu iepazīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment