Plānas un neprātīgi garšīgas kartupeļu pankūkas! Ko tādu es vēl nebiju ēdusi

Kartupeļi ir viens no vispopulārākajiem un visplašāk izmantotajiem dārzeņiem pasaulē. Tie ir daļa no šķirnes Solanum tuberosum un ir svarīgs pārtikas avots cilvēkiem jau tūkstošiem gadu.

Kartupeļi ir bagāti ar cieti, kas padara tos par labu enerģijas avotu. Tos var gatavot dažādos veidos, piemēram, vārītus, ceptus, sautētus vai pat ceptus, un tie ir populārs papildinājums daudziem ēdieniem visā pasaulē.

Kartupeļi ir arī bagāti ar dažādiem vitamīniem un minerālvielām, tostarp C vitamīnu, B6 vitamīnu, kāliju, dzelzi un magniju. Tie ir arī salīdzinoši lēti un viegli pieejami, tāpēc tie ir populāra pārtikas izvēle daudziem cilvēkiem ar dažādiem budžetiem.

Kartupeļi ir arī ļoti daudzpusīgi – tos var izmantot gan kā galveno ēdienu, gan kā papildinājumu salātiem, zupām, pīrāgiem un daudziem citiem ēdieniem. Turklāt no kartupeļiem ražo arī garšīgas cietes produktus, piemēram, čipsus un cepumus.

Kopumā kartupeļi ir gardi, uzturīgi un lieliski piemēroti daudzu dažādu ēdienu gatavošanai.

Tomēr ir svarīgi paturēt prātā, ka pārāk bieža kartupeļu gatavošana ar taukiem un piedevām var būt nevesela, tāpēc daudzveidība un līdzsvars ir atslēga, lai baudītu šo lielisko dārzeņu veselīgā veidā.

Lasi arī: Astroprognoze vasaras beigām: padomi katrai zvaigžņu zīmei no “Ekstrasensu kaujas” zvaigznes Kažetas Ahmetžanovas

Lasi arī: Vecmāmiņas padomi, kā iztīrīt dažādus sadzīves traipus no apģērba

Sastāvdaļas:

5 nelieli kartupeļi.

250-300 ml piens.

250-300 grami milti.

3-4 ķiploka daiviņas.

3 olas.

1 ēdamkarote (bez kaudzes) cukurs.

3+2 ēdmakarotes augu eļļa.

sāls.

pētersīļi un lociņi (pēc vēlēšanās).

 

Bet ir vairāki triki , kas ir jāievēro.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment