Pagatavošana:
Notīrīt un 4 daļās sagriezt kartupeļus, apliet ar ūdeni (tā, lai visi kartupeļi būtu ūdenī), piebērt sāli un vārīt, līdz mīksti. Ļaut nedaudz atdzist, ievietot blenderī, pieliet ūdeni, kurā tika vārīti kartupeļi un sablenderēt, līdz iegūta biezputrai līdzīga konsistence.
Kartupeļu maisījumam pievieno izspiestu ķiploku, olas, miltus, pienu (uzvārīt), 3 ēdamkarotes augu eļļas un sāli (aptuveni 1 tējkaroti – pankūkām nav jābūt biezām). Rūpīgi samaisām un ļaujam mīklai 20 minūtes atpūsties (ja ir iespēja, var arī ilgāk).
Lasi arī: Astroprognoze vasaras beigām: padomi katrai zvaigžņu zīmei no “Ekstrasensu kaujas” zvaigznes Kažetas Ahmetžanovas
Lasi arī: Vecmāmiņas padomi, kā iztīrīt dažādus sadzīves traipus no apģērba
Cepam uz uzkarsētas pannas, pievienojam nelielu daudzumu augu eļļas, vidēja izmēra pankūkas (ne uz visu pannu – būs pagruti apgriezt).
Labu apetīti!
Ari interesanti: Nepatīkama informācija autovadītājiem; daudzi šoferīši ļoti dusmīgi un apbēdināti
Tevi noteikti interesēs
- Populārais dziedātājs Markus Riva atklājis skaudrus faktus par savu bērnībuby Laura Blūma
- Sākoties trešdienas rītam šajā Latvijas reģionā gaidāms pēkšņs sniegputenis – izsludināts brīdinājumsby Sandra Ločmele
- Šefpavāres Mollijas metode, lai iegūtu neparasti kraukšķīgus ceptos kartupeļusby Anete Vītola