Policija pie pamatīgi iereibušiem vecākiem antisanitāros apstākļos atrod trīs mazus bērnus

Šī bilde ir tikai ilustratīvos nolūkos – mums vēl nav pieejamas bildes no notikumu vietas

20. janvārī neilgi pirms pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Avotu ielā, kur Valsts policijas darbiniekiem bija nepieciešama palīdzība saistībā ar novārtā atstātiem bērniem, ziņo Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji.

Ierodoties notikuma vietā, sastapti divi manāmi iereibuši vecāki un trīs mazi bērni. Ģimene uzturējās antisanitāros apstākļos – uz grīdas bija mājdzīvnieku fekālijas, tukšas alkohola pudeles, cigarešu izsmēķi, bērnu drēbes un ēdienu paliekas, savukārt izlietne bija pārpildīta ar netīriem traukiem. Nesen izremontētais dzīvoklis bija pārvērsts par piesmēķētu midzeni.

Valsts policijas darbinieki paskaidroja, ka sākotnēji ieradušies notikuma vietā, jo starp abiem vecākiem kopīgas iedzeršanas laikā bija izcēlies konflikts. Sieviete lūgusi dzīvesbiedram pamest dzīvokli, taču vīrietis dusmās ar dūrēm izsitis sienās vairākus caurumus. Neviens no ģimenes locekļiem miesas bojājumus guvis nebija. Visu notiekošo bija vērojuši arī nepilnu gadu, piecus un septiņus gadus vecie bērni.

Ņemot vērā, kādos apstākļos bērni uzturējās, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, nolēma jaunāko no bērniem hospitalizēt plašākiem izmeklējumiem.

Lasi arī: 7. sērijas BMW limuzīns Rīgā notriecis betona stabu (+ VIDEO)

Jautājot par smēķēšanu un alkohola lietošanu bērnu klātbūtnē, bērnu tēvs skaidroja, ka parasti smēķējot ģimenes kopīgajā tualetē laikā, kad bērni jau guļot. Savukārt alkohols pēc vīra vārdiem tiekot lietots, jo ģimene esot finansiālās grūtībās.

 

Lai apskatītu FOTO no notikumu vietas, šķir otru lapu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment