Populāra tendence- sekss publiskā vietā

Apstāklis, ka tu un tavs partneris varat tikt pieķerti, liek tavām asinīm riņķot straujāk. Tas viss liek sajūtām pacelties citos padebešos, bet, neskatoties uz to, lielākā daļa cilvēku tomēr uzskata, ka citiem cilvēkiem nejauši nav jānoskatās tik intīmās darbībās.

Jāatzīst, ka agrāk publiskais sekss bija diskrētāks. Cik diskrēts vispār tas var būt. Pēdējā laikā tendence ir ieņēmusi jaunus apgriezienus. Cilvēki nodarbojas ar seksu publiskā vietā un pēc tam to reklamē, paši ievietojot video interneta vietnēs.

Vienā piektdienas pēcpusdienā, gaišā dienas laikā, divi cilvēki sāka klaji izrādīt savas simpātijas vienam pret otru. Tas notika blakus kleitu veikalam, kur tā īpašnieks iemūžināja video, kā viņi vāļājas pa trotuāru. Sākumā apģērbti, bet pēc aptuveni 15 minūtēm, drēbes sāka lidot katra uz savu pusi. Un tiek apgalvots, ka viņi bija tikko iepazinušies.

Sestdien, Tenesī Univeritātes stadionā, bija iemūžināti, ļaujoties mīlas priekiem. Kā viņi tika pieķerti? Viņi paši to publiskoja interneta vietnē.

Savukārt, kāds cits pāris tika pieķerts un nofilmēts metro stacijā, nodarbojoties ar seksu, sievietei esot ar muguru pret partneri (doggy stile). Viņa bija atspiedusies pret eskalatoru. Kad kāds garāmgājējs viņus iztraucēja, tad sieviete pagriezās pret viņu un tas atklāja, ka pie viņas rumpja bija piestiprināts zīdainis.

Kā ir atzinuši eksperti: “Mēs dzīvojam eksperimentēšanas zelta laikmetā. Kad cilvēki vairs nekaunas no savas seksualitātes. Likum kļūst piekāpīgāki, tāpēc arī cilvēkiem vairs nav bail mēģināt un darīt lietas, kas ienāk prātā vai ko mums pavēl mūsu dzīvnieciskie instinkti.” Ir cilvēki, kuri daudz vairāk uzbudinās un sajūtas iekāroti, ja kāds viņus vēro vai nejauši ierauga. Tā tas darbojas gan sievietēm, gan vīriešiem. Šie apstākļi ir atkarīgi no dažādām lietām, bet lielākoties sakne šādām vēlmēm ir meklējama bērnībā vai, kad cilvēks pirmo reizi saskaras ar savu seksualitāti.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment