Populārākie apakšveļas veidi vīriešiem

Šeit ir neliels ieskats par četriem galvenajiem apakšbikšu veidiem:

Brīfi

Pazīstamas arī kā Y formas, iemesls tam ir apgrieztā formas aizdare, vai arī kā slipi, brīfi nav daudz mainījušies kopš to sākotnējā žokeja dizaina. Men's Briefs

Pirmie brīfi bija ar augsto jostas vietu, ar laiku pakāpeniski tos nomainīja vidēja augstuma vai zema jostas vieta vai hipstera brīfi, kas ir vairāk piemērotas mūsdienu biksēm. Augstā jostas vieta vairāk izskatās pēc vīrieša kārtas Bridžitas Džonsas, no tādām labāk izvairīties.

Tradicionālajiem brīfiem raksturīga saskatāma gumijas josta, kas labi sēž uz vidukļa, Y formas priekšējā aizdare un apmēram 10 cm auduma, kas aptver visu sākot no vidukļa līdz augšstilbiem. Brīfi atbalsta un tajos ir izmantots minimāls materiāla daudzums, tāpēc ir mazāka iespējamība, ka tās uzšļūks uz augšu. Šī iemesla dēļ, tās ir arī lētākas.

Izskatās labi: maziem un slaidiem puišiem, zem pieguļošiem džinsiem.

Bokseršorti

Men's Boxersir visbrīvākais no visiem stiliem, piedāvājot lielisku komfortu un gaisa  caurlaidību, bet nekādu atbalstu. Ar elastīgu vidukli un vienkāršu kokvilnas audumu, bez jebkādas elastības, tās savā būtībā ir vienkārši apakš šorti.

Bokseršorti ir ideāli piemēroti tiem, kas nevēlas atsegt apakšveļu, bet tie šļūc uz augšu zem pieguļošākām biksēm. Mūsdienu pieguļošā piegriezuma apakšbikses kaut nedaudz, tomēr atrisina šo problēmu.

Izskatās labi: Uz lielākiem puišiem, zem brīvāka vai pilnīgāka apģērba. Perfekti piemērotas ja vēlaties vairāk izskatīties pēc džentlmeņa, tās parasti ir no rakstainiem audumiem. Arī piemērotas gulēt iešanai pidžamas vietā.

Bokseru brīfi

Vīriešu bokseru brīfi, kā jau liecina pats nosaukums ir kaut kas pa vidu starp bokseriem un brīfiem. Apakšveļa ir piegriezta kā konusveida bokseri, bet pieguļ cieši kā brīfi. Pamatā tie ir vienkārši gari tranki (skaties zemāk).Men's Boxer Briefs

Bokseriem ir liela priekšrocība sniedzot atbalstu un nosedzot tāpat kā zemāki tranki. Šī tipa apakšveļa labi sader ar jebkuru apģērbu, un ir īpaši noderīga zem ciešākām biksēm un fizisku aktivitāšu laikā.

Bokseru brīfiem vajadzīga kāda elastīga sastāvdaļa, tāpēc tajos bieži iestrādā vai nu likru vai elastānu, lai saglabātu to formu un tie cieši piegultu.

Izskatās labi: Uz lielākiem puišiem ar lielākām kājām un augšstilbiem. Tos var uzvilkt zem jebkā, izņemot zem īsiem šortiem.

Tranki

Mūsdienīgs brīfu un bokseru brīfu hibrīds, tranki ir jaunākais pieejamais apakšveļas tips vīriešiem, un šobrīd pats populārākais.

Garāki par brīfiem bet ne tik gari kā boksera brīfi, tie ir cieši pieguloši un elastīgi. Ja jūs dodat priekšroku sportam, tad sajūta  nēsājot trankus vai brīfus atbildīs visām jūsu vēlmēm. Daudzi puiši uzskata trankus par nobriedušākām un vīrišķīgākām nekā tradicionālās apakšbikses.

Viņas sniedz tādu pašu atbalstu un ir pieejamas dažādās krāsās un dažādi modeļi.

Izskatās labi: Uz slaidiem puišiem, var vilkt zem jebkā, sevišķi zem pieguļošām biksēm

Avots: fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dita</cite>

    Pēdējo pusgadu pērku vīram MUCHACHOMALO apakšveļu. Gan es, gan vīrs esam sajūsmā! Tik daudz krāsu un košuma! Esmu uzgājusi bodyfashion.lv ,kur ir arī vislielākais piedāvājums no šī zīmola vīriešu apakšveļa. Varbūt kādam noder.. 🙂

Leave a Comment