Postoši notikumi kanalizācijas tuneļos; “Baidāmies, ka arī pārējiem nav lielu cerību”


Baisi un postoši notikumi norisinājušies ekskursijas laikā kanalizācijas tuneļos. Atbildīgās varas iestādes prognozē, ka noticis ļaunākais.   

Ir pamatotas aizdomas, ka vismaz astoņi cilvēki gājuši bojā pēc tam, kad viņu ekskursiju grupu izskaloja lietusgāzes, pārvēršot pazemes kanalizāciju straujā straumē.

Grupa bija devusies ekskursijā pa Krievijas galvaspilsētas Maskavas kanalizāciju, kad lietus straume izplūda lejup, piespiežot pazemes ūdens straumi izplūst pa tuneļiem.

Šodien notika izmisīga meklēšana, lai atrastu astoņus cilvēkus, kas iekļuvuši postošajā incidentā. Līdz šim ir atrasti četri…

Starp šobrīd identificētajiem upuriem ir viens vīrietis un trīs pusaudži – divas meitenes un viens zēns.

Vienas 15 gadus vecas skolnieces ķermenis esot bijis izskalots caur kanalizāciju Maskavas upē. Tiek ziņots, ka viņa tika atrasta ar plēstu brūci galvā.

Kāds avots iepriekš Krievijas ziņu aģentūrai TASS pastāstīja: “Līdz astoņu cilvēku grupa devās ekskursijā pa pazemes kolektoru, kur viņi atradās spēcīga lietus laikā.

“Neviens nesazinās, cilvēki tiek meklēti. Pašlaik Maskavas upē ir atrasti aptuveni 40 gadus veca vīrieša un meitenes ķermeņi. Identitātes tiek noskaidrotas,’ sacīja avots.

Daži no identificētajiem, kas bija ceļojumu grupā, bija 47 gadus vecais Dmitrijs Markuškins, Krievijas IT uzņēmuma Lanit sabiedrisko attiecību vadītājs, viņa 15 gadus vecā meita Elizaveta

Lasi arī: Sociālajos tīklos izskanējušas ļoti nepatīkamas ziņas par iespējamo jauno premjeri Siliņu

Lasi arī: Kāpēc pievienot sīpolu čaumalas zupā, bet zeķēs vilkt pašus sīpolus

Daži no identificētajiem, kas bija ceļojumu grupā, bija 47 gadus vecais Dmitrijs Markuškins, Krievijas IT uzņēmuma Lanit sabiedrisko attiecību vadītājs, viņa 15 gadus vecā meita Elizaveta, viņu radinieks 17 gadus vecais Gļebs Lagašins un viņa 15 gadus vecā draudzene Vila.

Grupā bija arī speciālists gids, kas identificēts kā 31 gadu vecais Konstantīns Filipovs.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kāda bija pēdējā saņemtā ziņa no grupas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment