Prasīsies jau kāds siltāks apģērbs…. Meteorologs Toms Bricis atklāj, kad Latvijā paliks jau krietni vēsāks un rudenīgāks

Foto – Pixabay

Pagājušajā nedēļā izskanēja vairākas versijas par to, ka Latviju sagaida kārtējais karstuma vilnis, kas varētu pat pārsist dažādus nacionālos siltuma rekordus. Arī meteorologs Toms Bricis pirms gandrīz nedēļas apliecināja – tveice Latvijai tuvojas.

Šorīt Bricis viesojās raidījuma “Rīta Panorāma” studijā un nu jau ar pavisam precīzām prognozēm padalījās par šo nedēļu un jau arī – nākošajām brīvdienām.

Vai vasara patiešām jau beidzas? Laika ziņu eksperts Toms Bricis atklāj precīzu prognozi nākošajai nedēļai

Bricis apliecināja, ka tuvākajās dienās laika apstākļi kļūs aizvien siltāki – laiks būšot sausāks, siltāks un saulaināks. Ar katru dienu temperatūra kāps uz augšu. Viņš minēja, ka šobrīd izskatās, ka tieši ceturtdiena un piektdiena būs šīs nedēļas siltākās un vasarīgākās dienas, kad gaisa temperatūra būs no +24 līdz +29 grādiem, tomēr par iepriekš izsludināto karstuma vilni to pavisam noteikti saukt nevarot.

Foto – ekrānuzņēmums

Neko labāku nebūsi ēdis! Sagriez, samaisi un liec cepeškrāsnī: greznas vakariņas “sliņķiem” (recepte)

Nākošajās brīvdienās gaisa temperatūra nedaudz par kādu grādu pazemināsies, tomēr dienas vēl aizvien būšot pietiekami vasarīgas – gaiss uzsils no +20 līdz +25 grādiem. Pārsvarā būšot saulains laiks, pa kādam negaisa mākonim varot vietām parādīties, tomēr kopumā arī brīvdienas varot saukt par vasarīgām.

Lasi vēl: Uz kura pirksta tu nēsā gredzenu? Uzzini, kāds liktenis tevi sagaida, ja izvēlies konkrētu pirkstu

Foto – Pixabay

Naktīs gan termometra stabiņš nokritīsies no +9 līdz +14 grādiem, un, ja kāds plānojis naktīs kaut kur doties, tad, iespējams, prasītos līdzi kāds siltāks apģērbs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment