Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 1. daļa (1.-10.datums)

Numerologi apstiprina, ka cilvēka dzimšanas datums ietekmē viņa dzīvi un likteni tāpat, kā viņa vārds vai apkārtējā vide. Zinot savas stiprās un vājās puses, jūs varēsiet veiskmīgi nokārtot un saplānot savu dzīvi, lai sasniegtu pēc iespējas augstākas virsotnes.

Ko tad īsti sevī slēpj jūsu dzimšanas datums?

1.datums – Līderi

Cilvēki, kas ir dzimuši pirmajā datumā, ir neatkarīgi, pašpietiekami un oriģināli. Viņiem jau kopš agra vecuma piemīt lieliskas spējas pārliecināt citus un viņi izrāda savu ietiepīgo un neatlaidīgo dabu. Revolucionāri, dzimuši līderi un novatori. Taču viņiem ir nosliece uz egocentrismu, kā arī viņi reti kad rēķinās ar citiem cilvēkiem un viņu viedokļiem. Interesanti, ka pašpārliecinātie “vieninieki” ir salīdzinoši kautrīgi savu jūtu izrādīšanā. Tas ir tas, ko viņiem vēl vajag iemācīties.

2.datums – Pārlieku jūtīgie

“Divnieks” – līdzsvarotie un taktiskie, dzimuši diplomāti, kas spēj sarunāt lietas teju ar jebkuru cilvēku. Viņi ir uzticami darījuma partneri un draugi. Lieliski ģimenes cilvēki, kas ir uzticīgi saviem vistuvākajiem cilvēkiem līdz pat viņu pēdējai elpai. Ņemot vērā šo cilvēku iedzimto jutekliskumu, viņi parasti dzīvē izvēlas radošas profesijas. Taču viņu dabas dotās kautrības dēļ, viņiem ļoti grūti iet ar svarīgu lēmumu pieņemšanu. Otra šo cilvēku galējība ir viņu tieksme uz depresiju.

3.datums – Izteiktie dzīves mīlētāji

Tie cilvēki, kas dzimuši trešajā datumā, ir ļoti optimistiski, rotaļīgi un reizēm neuzmanīgi. Viņi prot izbaudīt dzīvi un nekad neieciklējas uz grūtībām. “Trijnieki” ir ļoti ievērojami jautrībnieki, kas kalpos kā jebkuras kompānijas radošie gariņi. Un vēl šie cilvēki jau kopš dzimšanas ir apveltīti ar ļoti labu intuīciju, tādēļ viņos noteikti ir vērts ieklausīties. Taču tad, ja viņi sāk saskatīt lietās kaut ko sliktu, pastāv iespēja, ka viņi uz ilgu laiku ieslīgs depresijā. Tāpat viņiem ļoti grūti iet ar šķiršanos no savas otrās pusītes.

4.datums – Darbaholiķi

Pārlieku atbildīgi cilvēki, kas ir gatavi gāzt kalnus, lai sasniegtu savus nostādītos mērķus. Ir spējīgi ar saviem spēkiem panākt ļoti lielus ienākumus. Ļoti bieži “četriniekiem” piemīt ārkārtīgi analītisks prāts, kas neļauj viņiem bezatbildīgi lidināties pa mākoņiem un pakļauties tā brīža emocijām. Uz šiem cilvēkiem vienmēr ir iespējams paļauties.

5.datums – Avantūristi

“Piecinieki” – nemierīgie gari, ceļotāji un piedzīvojumu meklētāji. Šie cilvēki ir ļoti zinātkāri, dievina atrisināt dažādus noslēpumus un nereti padodas misticismam. Tie, kas ir dzimuši piektajā datumā, ir kā Figaro, kas spēj atrasties divās vietās vienlaicīgi. Taču viņu nepacietība un eksplozīvā daba bieži nospēlē ar viņiem ļaunus jokus. Ir jāiemācās pieņemt lēmumus ar vēsu prātu.

6.datums – Uzticamie un lojālie

Cilvēki, kas dzimuši sestajā datumā, ir ļoti labsirdīgi, tāpat viņi ir dāsni un viņiem ir ļoti attīstīta atbildības sajūta. Viņiem bieži piemīt mākslinieciskie talanti, tādēļ viņi izvēlas humanitāras profesijas. Tie ir ļoti labi draugi, uz kuriem var paļauties pat visgrūtākajās situācijās. Skaitlis seši apdāvina tās īpašnieku ar mīlestību, harmoniju un kārtību. “Sešinieki” ir ļoti viesmīlīgi un labi saimnieki. Katrs viesis, kas ieradīsies pie viņiem mājās, būs samīļots, sasildīts un pabarots. Taču, neskaitot šo visu, “sešinieki” ir ārkārtīgi greizsirdīgi cilvēki, turklāt pārlieku īpašnieciski. Reizēm esat pārāk spītīgi un uzbāzīgi.

7.datums – Gudrie

Septiņi tiek uzskatīts par veiksmes ciparu. “Septītnieki” ir ļoti erudīti cilvēki, kas ir gatavi ar vislielāko prieku iegūt jaunas zināšanas. Šie cilvēki ļoti bieži saista savu dzīvi ar darbu, kas pieprasa garīgās un prāta spējas. Šo cilvēku starpā ir ļoti daudz zinātnieku un pedagogu. “Septītnieki” ir cilvēki, kas pret sevi un savu apkārtējo vidi ir ārkārtīgi prasīgi. Pie viņu nepilnībām iespējams pieskaitīt spītīgumu, ietiepību, noslēgtību un mīlestību pret strīdiem.

8.datums – Tie, kam patīk vara

Astoņi numeroloģijā ir varas un spēka skaitlis. Šajā datumā dzimušie kļūst par veiksmīgiem biznesmeņiem un politiķiem, bieži ieņem vadošos amatus. Attiecībās parasti ir ļoti dominanti. Bauda glaimus, ir ļoti patmīlīgi, tiecas būt atzīti. Biznesa prāts padara “astotniekus” par ļoti stingriem un tiešiem cilvēkiem. Viņiem ļoti reti kad raksturīga līdzjūtība.

9.datums – Sapņotāji

“Devītniekiem” ir raksturīgs dāsnums. Viņi ļoti ātri aizmirst par aizvainojumiem un spēj piedot citu cilvēku nepilnības. Tie, kas dzimuši devītajā datumā, ir ļoti atsaucīgi un uzticīgi saviem draugiem. Biežā sapņošana un vērība padara viņus par labiem rakstniekiem un dramaturgiem. Skaitlis deviņi apvelta cilvēku ar nespēju koncentrēties un tieksmi uz izšķērdību. Ir ieteicams mazliet uzlabot savu finansiālo stāvokli, daudz vairāk pievēršot tam uzmanību.

10.datums – Pretrunīgie

Tie, kas dzimuši desmitajā datumā, dzīvo pēc principa “Visu vai neko”. Viņi ir patiesi, tieši un nekad nevij intrigas. Lai gan reizēm tas var nospēlēt viņiem par ļaunu, vismaz viņus ielenc lieliski draugi, kas ir gatavi par viņiem celties un krist. Šiem cilvēkiem ir ļoti daudz ambīciju, taču viņi ne vienmēr ir spējīgi konkrēti noteikt savus mērķus.

Lai lasītu par datumiem 11.-20., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 2. daļa (11.-20.datums)

Lai lasītu par datumiem 21.-31., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 3. daļa (21.-31.datums)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment