Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 3. daļa (21.-31.datums)

Numerologi apstiprina, ka cilvēka dzimšanas datums ietekmē viņa dzīvi un likteni tāpat, kā viņa vārds vai apkārtējā vide. Zinot savas stiprās un vājās puses, jūs varēsiet veiskmīgi nokārtot un saplānot savu dzīvi, lai sasniegtu pēc iespējas augstākas virsotnes.

Ko tad īsti sevī slēpj jūsu dzimšanas datums?

21.datums – Altruisti

Tie, kas dzimuši šajā datumā, ir ļoti vieglas dabas (labā nozīmē) un ārkārtīgi jautri cilvēki. Viņus piesaista nauda un veiksme. Šie cilvēki augsta statusa dēļ sabiedrībā ir gatavi smagi strādāt, turklāt partnerus izvēlas sev tādus, kas viņiem ir izdevīgi. Bieži mēdz būt ļoti ciniski. Viņiem patīk, ka kāds viņus mierina, taču nav tendēti veikt sānsoļus, ja atrodas attiecībās. Taču var reizēm sev atļauties vienreizēju intrigu.

22.datums – Mentori

Tie, kas dizmuši 22. datumā, ir apveltīti ar bagātu fantāziju, vēlmi mīlēt sev blakus esošos cilvēkus, kā arī ar spēcīgiem nolūkiem realizēt savas dzīves ieceres. Viņiem patīk mācīties un pēcāk dalīties ar savām zināšanām. Viņi ir dzimuši pedagogi. Disciplīna – viena no viņu visspēcīgākajām īpašībām. Uz šiem cilvēkiem droši varat paļauties, jo viņi vienmēr atbild par saviem vārdiem un darbībām. Turklāt viņiem noteikti netrūkst pašpārliecinātība. Bez atbalsta un uzslavas ceļš veiksmes virzienā jums var būt mazliet sarežģīts.

23.datums – Nestabile

Ļoti aizrautīga persona, kas mīl dzīvi. Piemīt ļoti bagāta fantāzija, taču bieži tendēti aizmukt uz savu ilūziju pasauli. Visvairāk savā dzīvē ciena brīvību, nepatīk, ka viņiem jāatskaitās kāda cita priekšā. Pateicoties viņu asprātībai, radošajai dabai un talantiem – spēj realizēt sevi teju jebkādā profesijā. Viņiem ļoti bieži pietrūkst spēka saņemties, lai pārvarētu dzīvē radušās problēmas. Tie, kas ir dzimuši 23. datumā, ir ļoti radoši cilvēki, ja runa ir par aizliegtā augļa nobaudīšanu. Tas var kļūt par ļoti lielu pārsteigumu viņu mīļotajam cilvēkam!

24.datums – Uzmanīgie

Piesardzīgie, uzmanīgie un vērīgie – tādi viņi ir pret jebkuru dzīves detaļu. Pirms viņi pieņems svarīgu lēmumu, kārtīgi izvērtēs visus plusus un mīnusus. Nemīl riskēt, tādēļ ļoti bieži dzīvē palaiž garām visādas iespējas. Ļoti veikli cilvēki, lieli gardēži. Šajā datumā dzimušos cilvēkus nesaista īslaicīgas intrigas. Viņi sniedz priekšroku ilglaicīgām un nopietnām attiecībām, kur viņi var justies droši un pasargāti. Šie cilvēki ir ar ļoti spēcīgi attīstītu sajūtu, ka viņi kādam par kaut ko ir parādā. Ļoti uzticams tips gan draugiem, gan ģimenes locekļiem.

25.datums – Gaišreģi

Šajā datumā dzimušie cilvēki ir tendēti dziļi sevi analizēt. Viņiem ir tik spēcīgi attīstīta intuīcija un izpratne, kas tas teju pielīdzinās ekstrasensorām spējām. Šiem cilvēkiem piemīt neticami spēcīgs magnētisms, tādēļ viņu sabiedrībā vienmēr atrodas daudz draugu un viņu cienītāju. Lai 25. datumā dzimušajiem būtu pilna laime, viņiem nemitīgi jāmaina fonā esošā aina un jācenšas pēc iespējas mazāk satraukties. Šādi viņi kontrolē ne tikai iekšējās izjūtas, bet arī savu saprātu. Tas attiecas arī uz viņu dzīvesbiedra izvēli.

26.datums – Uzticīgie

Šiem cilvēkiem būt laimīgiem nozīmē būt noderīgiem un vajadzīgiem citiem. Viņiem dzīvībai nepieciešams ir palīdzēt citiem, atbalstīt, būt līdzās. Viņi parasti sasniedz visu, ko vien vēlas. Taču jāņem vērā, ka šajā datumā dzimušie cilvēki ir pārāk autoritatīvi un valdonīgi. Šādi cilvēki dievina tīrību un kārtību, kas teju robežojas jau ar sterilitāti.

27.datums – Estēti

Šiem cilvēkiem raksturīga iedzimta vēlme sasniegt ideālu un nemitīga tieksme būt tādam. Viņiem ir ļoti bagāta iekšējā pasaule. Viņi ir labsirdīgi un draudzīgi ar visiem, taču spējīgi izmest no savas dzīves ikvienu, kas viņus aizvainos. 27. datumā dzimušajiem piemīt spēcīga iztēle, kas ļauj viņiem skaidri un gaiši redzēt savu ceļu līdz mērķu realizācijai. Viņi nepaļaujas uz veiksmi, bet gan uzņemas darbu un grūtības, lai sasniegtu iecerēto. Optimisms ir nelokāms grūtību priekšā. Viņiem ir nepieciešamas rūpes un tuvs kontakts ar savu mīļoto cilvēku.

28.datums – Atbildīgie

Likumpaklausīgie morālisti un taisnīgie ļaudis. Viņiem patīk lasīt morāli un saukt cilvēkus pie atbildības, lai apkārt valdītu kārtība. Dzimuši juristi. Viņiem ir ļoti grūti atzīt pašiem savu vainu, tādēļ vainīgi vienmēr būs apstākļi vai arī citi cilvēki. Ļoti ciena mājas komfortu un mieru. Ļoti prasīgi pret savu apkārtējo vidi. Viņiem ir ļoti svarīgi, ka otrā pusīte ir ideāla, pretējā gadījumā viņiem būs nemitīgas attiecību skaidrošanās.

29.datums – Paradoksālie

Šajos cilvēkos bez nekādām problēmām sadzīvo kopā maigums un diplomātiskā daba, kas vijas vēl ar sacelšanos un pretrunīgo dabu. Viņus ļoti ātri spēj kaut kas aizraut, turklāt tik pat ātri viņi zaudē arī interesi. Viņi prot nopelnīt un naudu tērēt ar garšu. Taču viņu personīgajā dzīvē viss nebūt neiet tik gludi. Viņu nestabilais raksturs spēj iznīcināt pat visharmoniskākās attiecības. Lai sadzīvotu ar cilvēku, kas dzimis 29. datumā, nepieciešams būt apveltītam ar emocionālo stabilitāti, kā arī daudz biežāk uzslavēt savu jau tā grūti paciešamo dzīvesbiedru.

30.datums – Biznesmeni

Ekstraverti un optimisti, cilvēki, kas veiksmīgi spēj vienlaikus tikt galā ar vairākiem darbiem. Ļoti izturīgi, apveltīti ar fenomenālu atmiņu, prot koncentrēties uz sākotnējiem darbiem, kurus nepieciešams izpildīt. Karjeras jomā spēj sasniegt augstas virsotnes. Viņi nemitīgi atrodas notikumu epicentrā, kas ieskauts ar interesantiem cilvēkiem. Dievina humoru, kas palīdz viņiem pārvarēt jebkādas dzīves grūtības. Cilvēkos ciena mīlestību pret dzīvi un uzticību. Dod patiešām vērtīgus padomus un nekad nav liekuļi. Necieš intrigas un baumas.

31.datums – Drosmīgie

Drosmīgie un dusmīgie. Nekad nepalaidīs garām iespēju izmanīt savu dzīvi uz labo pusi. Ja viņi pieķērās klāt darbiem, tad izdarīs tos līdz galam. Strādā, lai iegūtu konkrētu statusu, izliek sevi par visiem 100%, tādēļ sagaida un pieprasa to pašu arī no apkārtējiem. Necieš vienmuļu un monotonu dzīvi, tādēļ pārdroši lec iekšā jaunu paziņu iegūšanā un projektos. Viņi dievina ceļot, turklāt nebaidās lēkt augstāk par savu galvu.

Lai lasītu par datumiem 1.-10., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 1. daļa (1.-10.datums)

Lai lasītu par datumiem 11.-20., spied šeit!: Precīzs personības apraksts, balstoties uz dzimšanas datumu. 2. daļa (11.-20.datums)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment