Pretīgā video darbinieki parāda, kas notiekot ātrās ēdināšanas ēstuves KFC virtuvēs ASV; Noskaties, kamēr video nav izņemts

Vietnē Youtube nopublicēts video, kurā ātrās ēdināšanas ēstuves KFC darbinieki parāda sava darba ikdienu ar ēstuves ēdiena sagatavošanu un iestrādnes attiecībā uz veco ēdienu, ziņo DailyMail.  

Video Youtube ticis ievietots jau kādu laiku atpakaļ, bet tieši pēdējā laikā kļuvis ļoti populārs. Tieši tāpēc daudzi spriež, ka KFC varētu prasīt to izņemt no vietnes par apmelošanu.

“Zaļās pupiņas”

Nav skaidrs, kurā tieši KFC ēstuvē video tapis, tomēr noprotams, ka video tapis kādā no KFC filiālēm ASV. Video tiek parādīts, ka KFC vecais ēdiens (briesmīga izskata pupiņas, cepta vista un sausi makaroni ar sieru) tiek sagatavots, lai to no jauna pārdotu nākamajā dienā. Restorāna darbnieki savā starpā pārrunā šo pretīgo praksi, un izsaka neizpratnu, kāpēc kas tāds tiek darīts. Viens darbinieks arī vairākkārt atkārto un uzsver, ka vecais ēdiens tiešām nākamajā dienā atkal tiks pārdots klientiem.

Lasi arī: Bijušie McDonald’s darbinieki atklāj trikus, kā tiek krāpti klienti

KFC pārstāvji norāda, ka minētais video jau ir ļoti vecs, un nekādā veidā neattēlo KFC esošos ēdiena sagtavošanas standartus. “Tas diemžēl ik pa brīdim atkal uzpeld online, un maldīgi tiek atzīmēts kā notiekošais kādās konkrētās vietās. Šo bijušo darbinieku darbības ir nepieņemamas,” norāda KFC pārstāvis.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment