Pretīgi cilvēki ievilina mežacūku aligatora rīklē

Milzīgais gaļēdājs ir labi redzams no laivas, brīdī, kad tūristi cūkām pamet ēdienu, lai ievilinātu tās ūdenī, fonā var dzirdēt, ka ļaudis runā par aligatoru.

„Mums tam jāizbaro viena no tām cūkām,” fonā dzirdama kāda vīrieša balss.

https://www.youtube.com/watch?v=V3NV7rv_j5U

„Skaties, cūkas atkāpjas,” kāds cits piebilst, kad cūkas satver maizi aligatora priekšā un atgriežas uz sauszemes. Fonā dzirdami smiekli.

Kad viena no cūkām iekāpj dziļāk upē, lai satvertu ēdienu, daļēji ūdenī iegrimušais reptilis uzklūp upurim un sagrābj to aiz pakaļkājām.

Bezspēcīgais dzīvnieks izmisīgi bļauj un mēģina izglābties, kamēr pārējās cūkas pieskrien tuvāk, acīmredzot, mēģinot izglābt nabaga dzīvnieku.

Pēc kāda brīža, aligators cūku ievelk sev līdzi, zem ūdens.

Pārbiedētie tūristi dzirdami kliedzam un viņu laiva attālinās no krasta kamēr aligatora žokļos tikusī cūka mēģina izglābties.

„Tas bija apbrīnojami,” kāds tūrists saka neilgi pirms videoklipa beigām.

2

3

4

Šis video tika ievietots video vietnē Youtube šī gada 20. aprīlī, to ievietoja Žaks Broseu un tas ir skatīts vairāk kā 280 tūkstošus reižu.

Video nosaukums ir „Lielais puisis apēda mazo mežacūku, bija grūti uz to noskatīties un viena laivā esošā sieviete gandrīz izvēmās, bet tā ir realitāte Baijo upē.”

Tūkstošiem cilvēku ir komentējuši pēc šī video noskatīšanās, nosaucot to par nežēlīgu un bezjēdzīgu.

Kāds Youtube lietotājs komentēja: „Ja aligators medītu mežacūkas dabiski, viss būtu kārtībā. Bet šajā gadījumā, cilvēki tīšuprāt pamet mežacūkām maizi kā ēsmu, lai aligators tām uzbruktu un tās apēstu. Tas ir ļoti nežēlīgi un nepieņemami.”

5

6

7

Lietotājs r44cker komentēja: „Es nespēju samierināties ar to, ka slimi cilvēki gūst baudu, ievilinot neaizsargātu dzīvnieku aligatoram tieši rīklē un viņi gūst seksuālu baudu skatoties kā šī cūciņa paniski cīnās par savu dzīvību.”

Amine err komentēja: „Cilvēks, kurš pasvieda cūkām maizi ir cietsirdīgs un ļauns, es nespēju iedomāties, kā viņš naktī var gulēt, nodarījis kaut ko tādu, esmu mēma.”

Tomēr, citi nepiekrīt, sakot, ka būtu gatavi maksāt, lai redzētu notiekošo dzīvē.

Ratelslangen komentēja: „Oho! Es esmu gatavs maksāt lai ko tādu redzētu. Mežacūkas tāpat ir tikai kaitēkļi, nekāda skāde nav nodarīta.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment