Princis Viljams vēlas izmaiņas karaļnamā un tās viņš ar Keitu ieaudzinās jau savos bērnos!

Kembridžas Hercogiene Keita un viņas vīrs, princis Viljams, ir apņēmušies mācīt savus bērnus atklāti runāt par savām emocijām. Pie šāda secinājuma karaliskais pāris ir nonācis, uzzinot par iekšējo pārdzīvojumu, kuram pāri vēl nav ticis prinča Viljama brālis princis Harijs. 

Princis Viljams vēlas ar šo paaudzi noslēgt karaļnama negatīvo nostāju par emociju atklāšanu. Viljams ar Keitu ir pārliecināti, ka emocijas nav jāslēpj, un viņu bērni vienmēr varēs viņiem pastāstīt par visu, kas viņus uztrauc vai nomāc.

Princis Viljams norāda, ka visiem ir sēru un vājuma brīži, kurus nav jāslēpj uz savas garīgās veselība rēķina. Redzot, cik ļoti Harijs ir cietis no apspiestām emocijām, princis Viljams ir apņēmies savus bērnos Luisā, Šarlotē un Džordžā ieaudzināt liberālāku attieksmi pret emociju un jūtu izrādīšanu.

Princis Harijs atklāj, ka vēl joprojām nespēj pārdzīvot viņa mātes princeses Diānas nāvi. Ir pagājuši 20 gadi, un tikai tagad princis Harijs atklāj, ka bērnu dienās viņš ar brāli neizrādīja patiesās emocijas uz āru, lai gan iekšēji tās viņus ļoti nomāca. Diemžēl princis Viljams vēl par savām emocijām saistībā ar princeses Diānas nāvi publiski nerunā.

Harijs pastāstīja, ka 2 gadus pēc princeses Diānas nāves viņa galvā bija pilnīgs haoss un nereti viņš izjuta dusmu uzplūdus. Harijam bija tikai 12 gadi, kad princese Diāna cieta liktenīgajā autoavārijā, un tikai 14 gadu vecumā viņš nonāca pie secinājuma, ka viņam nepieciešamas profesionāļa konsultācijas, lai beigtu apspiest savas emocijas un varētu sākt atgūties no šīs ģimenes traģēdijas.

Šo Harija atzīšanos ļoti augstu ir novērtējušas dažādas labdarības organizācijas, un pat viņa brālis ar sievu ir nolēmuši Harijam palīdzēt, kā nu vien spēs un apņemas audzināt savus bērnus Luisu, Šarloti un Džordžu neapspiest emocijas.

Lasi vēl: Kāpēc mēs Keitu Midltoni nekad neredzēsim zirga mugurā, par spīti tam, ka jāšanas sports piederas britu augstmaņiem?

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment