Problēmas, ar kurām jāsaskaras, ja tiecies ar skaistu meiteni

Citi vīrieši centīsies viņu “ievilkt gultā”. Padomā, cik ļoti tu vēlējies dabūt viņas numuru, kad pirmo reizi ieraudzīji – tu nevari vainot citus vīriešus. Nav svarīgi, cik liela uzticība valda starp jums – vienmēr būs maza, nepatīkama sajūta par to, ka citi vīrieši viņu iekāro un centīsies to izrādīt.

Tu kausies ar vīriešiem, kurus vispār nepazīsti. Dažkārt tu pat būsi šādu situāciju ierosinātājs – ja tu esi tāds, kā lielākā daļa vīriešu, diezin vai tu varēsi izturēt nepārtrauktus uzmanības apliecinājumus tavai draudzenei – un, piemēram, ja tie tiks izpausti tad, kad nebūsi skaidrākajā stāvoklī, tu jau zini, kas var gadīties.

Greizsirdība. Ja tava pašpārliecinātība nav pārāk spēcīga, tad nāksies samierināties ar to, ka tu kļūsi greizsirdīgāks, nekā jebkad. Katrs vīrietis ir mazliet greizsirdīgs, bet, ja pie sāniem ir sieviete, kuru nopēta katrs otrais vīrietis, šī greizsirdība vienkārši nevar nepalikt spēcīgāka.

Viņas klātbūtnē tevi būs grūti pamanīt. Ja neesi nekāda uzkrītoša izskata vīrietis, viņa vienmēr tiks pamanīta pirmā. Viņai tiks pievērsta lielāka uzmanība, varētu teikt, ka viņa spīdēs uz tava fona, bet tu – izgaisīsi.

Ar tevi būs viegli manipulēt. Nu kā tu tik skaistai sievietei būsi spējīgs atteikt? Protams, jo ilgākas būs jūsu attiecības, jo mazāk tas izpaudīsies, bet attiecību sākumā tev nāksies ar to rēķināties.

Viņas ego varētu būt problēma. Pasaule dara lielisku darbu, konstanti atgādinot skaistai sievietei to, cik viņa ir skaista. Jā, viņa to jau ir dzirdējusi iepriekš. Viņa to dzird jau daudzus gadus. Tas var radīt vairākus efektus, bet trakākais no tiem – uzpūsts ego. Ar laiku šī īpašība attiecības sabojās, tā kā centies to pamanīt laicīgi.

 

Avots: www.zergnet.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment