Projektā “Robina pilis” patversme “Labās mājas” lūdz atbalstu jaunu suņu būdu izveidei

Tuvojas ziemas perods, kas ievieš jaunu rosību dzīvnieku patversmē “Labās mājas”. Patversme lūdz sabiedrību iesaistīties projektā “Robina pilis”, kura mērķis ir sagatavot 15 jaunas, kvalitatīvas un praktiskas suņu būdas tiem sunīšiem, kas vēl meklē savas īstās mājas.

Suņu būdu izveides projekts aizsācies jau pavasarī, taču oktobrī to nepieciešams pabeigt, lai katrā suņu voljērā, dzīvniekiem būtu pieejamas mājas, kurās patverties no lietus un vēja, brīžos, kad tiek sakopti patversmes būri.

Katrā “Labo māju” izdarītā solī var novērot īpašu rūpību un prasību pēc augstiem kvalitātes standartiem, jo šīs patversmes komanda vēlas sniegt izcilu dzīvnieku aprūpi un būt par piemēru citām patversmēm Baltijā. Arī projekts “Robina pilis” tiek izstrādāts lēni un rūpīgi, tas prasa gana daudz laika un arī materiālu nodrošinājumu.

Nookordinēt suņu būdu materiālu savākšanu un to uzcelšanu apņēmušies brīvprātīgie palīgi, kuri rūpēsies par to, lai sagatavotās būdas būtu izturīgas un kalpotu ilgtermiņā.

Lai suņu būdas varētu pagūt uzcelt pirms aukstā laika sākšanās, “Labās mājas” lūdz atsaukties uzņēmumus un ikvienu, kuram būtu iespēja ziedot suņu būdām pēc savām iespējām. Ziedojums var būt gan nepieciešamais materiāls, gan finansiāls atbalsts. Par laimi, lielākā daļa materiālu jau ir iegūti, vēl nepieciešams putuplasts, ruberoīds un bruses. Ar materiālu specifikāciju var iepazīties mājslapā – www.patversme.lv

Sirsnīgs paldies arī sociāli atbildīgajiem uzņēmumiem, kas jau atbalsta “Robina pilis” būdu izveidi. Projektā jau iesaistījušies: “Latvijas finieris”, kas nodrošinājis saplākšņus suņu būdu fasādēm, “Attēls R”, kas saziedojis skrūves, sazāģējis saplāksņus nepieciešamajos izmēros kā arī “Krāsu serviss”, kas nodrošinājis krāsu aizsardzībai pret mitrumu.

Papildus informācija par biedrību:

Biedrība “Juglas dzīvnieku aizsardzības grupa”, kura darbojas jau vairāk kā 20 gadus, tikpat ilgi uztur dzīvnieku patversmi, kura bija viena no pirmajām patversmēm Rīgā un visā Latvijā. Dzīvnieku patversme jau no pašiem pirmsākumiem tika uzturēta par ziedojumiem.

Ar laiku tika celta dzīvnieku aprūpes latiņa augstāk un to turēšanas apstākļi uzlaboti. Lai uzturētu patversmi “Labās mājas”, katru mēnesi ir nepieciešami vismaz 12 000 eiro. Patversme patiešām izceļas ar ļoti sakārtotu, tīru un mājīgu vidi, kurā dzīvniekiem tiek sniegts pēc iespējas labākais – laba pārtika, droša un tīra vide un cilvēka uzmanība. Patversmes moto – Siltums un drošība pamestiem dzīvniekiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment