Publiskots novērošanas kameras video, kurā masieris pavedina klienti, kamēr garām iet cilvēki

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Bali, Indonēzijā, ir viens no iecienītākajiem tūristu galamērķiem visā pasaulē. Bali atrodamas gleznainas rīsa terases, mežiem apauguši vulkāniskas izcelsmes kalni, un, protams, pludmales ar koraļļu rifiem. Katru gadu tūristi no visas plašās pasaules ierodas šeit, lai atpūstos un izbaudītu vietējo eksotiku.


Atskaitot krāšņo dabu, ir vēl kāds iemesls, kādēļ tūristi par savu galamērķi izvēlas tieši Bali, tā ir slavenā baliešu masāža. Kāda ceļojumu aģentūra aprakstā min: “Masāžas spa centri atrodami visā Bali pilsētas teritorijā, tajos var ierasties bez iepriekšējas pieteikšanās un baudīt tradicionālo baliešu masāžu.”
Interesanti, ka nesen internetu pāršalcis video, kura galvenie varoņi ir baliešu masāžas sniedzējs un viņa kliente.
28 sekunžu ilgajā video materiālā parādās visnotaļ sensitīvi kadri. Daudzi cilvēki to pat dēvētu par skandalozu.
Kā redzams, kreisajā pusē atrodas ēdināšanas zona, kuru apmeklē daudzi cilvēki. Labajā pusē atrodas masāžas zona, kurā masieris apkalpo savu klienti.


Masāžas zonu no publiskajām telpām nodala tik vien kā plāna siena, daudziem tas varētu šķist visnotaļ nepatīkami, tomēr tālākie notikumi ir vēl šokējošāki.
Klientes saņemtos pakalpojumus nebūt nevar nodēvēt par “baliniešu tradicionālo masāžu”.
Apbrīnojami, ka viņus nemaz nesatrauc atrašanās publiskā vietā. Vai varbūt viņus tas sajūsmina? Vai viņi zināja, ka augšstāvā novietota video novērošanas kamera?
Cerams, ka vismaz nākamreiz šie ļaudis atradīs sev privātāku vietu. Nepatīkami iedomāties, ka arī citi klienti ir izmantojuši to pašu masāžas gultu.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment