Puisis 5 stāvu ēkas liftā nospieda it kā nestrādājošu 6.stāva pogu un nonāca šausmu filmu cienīgā vietā! (FOTO)

Kāds jaunietis atklāja šausmu filmu cienīgu stāstu un ainas no kādas poliklīnikas slēgtām telpām. 5.stāvu ēkas liftā bija atzīmēts, ka 6.stāva poga nestrādā, taču patiesībā tā strādā – vienīgi lifts nogādā citur…

Puisis atklāj, ka šajā poliklīnikā nav bieži un parasti no stāva uz stāvu dodas, izmantojot kāpnes. Taču pēdējā poliklīnikas apmeklējuma reizē viņš nolēma izmantot liftu, lai nokļūtu uz vajadzīgo stāvu.

Viņam, iekāpjot liftā, uzreiz likās dīvaini, ka ēkai ir tikai 5 stāvi, taču 6.stāva pogai pāri pārlīmēta zīme, ka tā nestrādā. Ja ēkai ir tikai 5 stāvi, tad arī, ja liftā kļūdas pēc būtu uzstādīta nepareizā ciparnīca, 6.,7. un 8.stāva pogām taču vienkārši nevajadzētu strādāt un nekas arī nenotiktu, ja cilvēks uz tām uzspiestu. Savukārt, ja šī zīmīte ir informatīva, tad kāpēc tādas nav uzlīmētas arī uz 7. un 8.stāva pogām? Puisis nolēma tomēr uzspiest uz it kā nestrādājošo 6.stāva pogu un viņam par brīnumu, tā strādāja – lifta durvis aizvērās un tas sāka kustēties. Kustēties ne tur, kur puisis bija gaidījis!

Lasi vēl: Mums visiem iekšā sēž šīs bailes: kā izdzīvot krītošā liftā?

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kur jaunietis nonāca!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment