Puisis naktī peldējis 1 km gar upi, lai izglābtu slīkstošu meiteni

Nopeldot aptuveni kilometra gar upi piķa tumsā, puisis beidzot atrada slīkstošu meiteni, satvēra viņu un, pārvarot straumes spēku, peldēja uz krastu. Visu šo laiku Sergejs no krasta turpināja sarunu ar meiteni, lai viņa nebūtu tik nobijusies. Pēc dažām minūtēm ūdenī ielēca vēl viens vīrietis, kuru bija palīgā pasaucis Sergejs. Tā kā Bogdans jau bija krietni paguris, kopīgiem spēkiem viņi viegli nogādāja slīkstošo bērnu krastā.

Jāatzīmē, ka Bogdans Ogorodņikovs strādā vietējā upes klubā kā glābējs. Viņš lieliski peld un spēj sniegt pirmo palīdzību slīkšanas gadījumā. Paldies Dievam, ka tas nebija vajadzīgs: meitene necieta, viņa tikai ļoti nobijās un bija šokā. Bērnu pārbaudīja ārsti un teica, ka viņai briesmas nedraud.

 

Lasi arī: Video uzfilmētas kādas Audi vadītājas problēmas ar degvielas uzpildi Rīgā; Daudzi gan saka, ka kauns ir nevis par sievieti

Pēc tam meiteni aizveda policija, lai noskaidrotu visas notikušā detaļas. Drīz notikuma vietā ieradās gandrīz noslīkušā bērna vecāki.

Viņi vēlas oficiālajā līmenī apbalvot Bogdanu Ogorodņikovu ar nozīmīti “Par slīkstoša cilvēka glābšanu”. Viņš ir īsts varonis: pazemīgs un godīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment