Puisis netīšām redzēja kailu sava brāļa draudzeni; Viņa dzīve vairs nebija tāda pati

Kāds Reddit  lietotājs, kurš paslēpies zem segvārda brogfd1ckthrowaway, pastāstīja aizraujošu stāstu par tikšanos ar brāļa mīļoto. Nē, šī nav drāma par mīlas trijstūriem un nodevību, bet drīzāk komēdija ar šoku elementiem.

Viss sākās ar to, ka puisis aizbraucis ciemos pie vecākiem un grasījās atgriezties kopmītnēs, kad uzzināja, ka viņa kaimiņam ir pozitīvi koronavīrusa rezultāti. Par cik viņam bija kontakts ar šiem cilvēkiem,  došanās atpakaļ uz kopmītnēm uz 2 nedēļām tika atcelta. Tā kā stāsta varonim tagad nebija kur dzīvot, brālis uz kādu laiku uzaicināja viņu pie sevis.

Lasi arī: Noskaidrots, kas sagaida iedzīvotājus turpmāk attiecībā uz pandēmijas apkarošanas pasākumiem

“Mans brālis dzīvo tuvu vecākiem, un viņš teica, ka es varētu palikt pie viņa,” saka brogfd1ckthrowaway.

Pēc tam, kad es ierados, mēs vēlējāmies satikties Burger King ēstuvē pie viņa mājām. Tad viņš saņēma svarīgu zvanu no sava priekšnieka un nācās steidzami doties prom uz darbu. Viņš man iedeva rezerves atslēgas un teica, lai dodos pie viņa. ”

Bija apmēram pusnakts, kad brogfd1ckthrowaway nokļuva brāļa mājā. Ātri palūkojies apkārt, viņš pamanīja, ka guļamistabas durvis ir atvērtas, un brāļa meitene gulēja gultā.

Es domāju, ka nepamodināšu viņu, un vienkārši aizvēru durvis. Tagad man šķiet, ka labāk būtu bijis atstāt zīmīti. Tad es devos gulēt uz dīvāna. “

Nākamajā rītā brogfd1ckthrowaway pamodās viņam ierastajā laikā. Viņš iegāja virtuvē, lai pagatavotu kafiju, un tad vannas istabā sadzirdēja ūdens skaņu. Nepiešķirot tam lielu nozīmi, stāsta varonis vienkārši turpināja baudīt kafiju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment