Puisis tiek nošauts pēc tam, kad viņš izdomā pavērst ieroci pret policistu (+ VIDEO)

Ķermeņa kamera ir vērsta prom no Dīla brīdī, kad viņš tiek sašauts četras reizes. Dīls nokrīt uz zemes un saļimst, viņam no rokām izkrīt ierocis. Kinkaids ziņo, ka sašāvis bēgošo vīrieti, tikmēr kāds cits policists pieiet pie Dīla un paziņo, lai viņš nekustas. Dīls tika sašauts vēdera lejasdaļā, gurnā un pirkstā, vēlāk viņš no gūtajiem ievainojumiem nomira.

Policijas priekšnieks Kevins Deivis skaidro, ka šaušana šajā gadījumā bijusi attaisnojama, turklāt Kinkaids uzslavēts par drošsirdību. Nav skaidrs, kādēļ policijas redzeslokā vairākkārt nonākušais Dīls, kurš pagājušajā mēnesī tika trīs reizes arestēts par narkotiku un ieroču nelikumīgu glabāšanu, atrodas uz brīvam kājām.

https://www.youtube.com/watch?v=xIvsEqrcyWU

Lasi vēl: Tas, ko policija atrada šīs meitenes dienasgrāmatā, izglāba simtiem cilvēku dzīvību!

4. janvārī Dīls tika apsūdzēts par četru nelegālu ieroču turēšanu. Pēc apsūdzības saņemšanas 18 gadus vecajam Dīlam tika liegts turēt ieroci.

Dīls tika arestēts, bet neilgi pēc tam atbrīvots pret 100 000 ASV dolāru lielu drošības naudu. Drīz pēc tam jaunietis atkal tika aizturēts par narkotiku tirdzniecību. Pagājušajā nedēļā viņš pieķerts ar deviņiem īpašumā esošiem ieročiem, kad bēdzis no narkotiku tirdzniecības vietas.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment