Pusaudzes tante salauž viņas sirdi, neuzaicinot uz savām kāzām; Iemesls – necilvēcīgi egoistisks

Man ir kustību traucējumi, tāpēc varu pārvietoties tikai ar kruķiem, un ielūgums ir adresēts tikai maniem vecākiem un brāļiem.”

Meitene stāsta, ka viņas tēvs par to runāja ar savu māsu un viņa skaidroja, ka svinību vieta nav paredzēta cilvēkiem ar kustību traucējumiem, tāpēc meitenei tas varētu radīt problēmas, un tas arī ir iemesls, kāpēc viņa netika uzaicināta.

“Ja tas ir vienīgais iemesls, vai tad es neesmu tā, kurai tas jāizlemj?” viņa retoriski jautā. “Varbūt es varētu tur pārvietoties. Varbūt mani brāļi un tēvs varētu man palīdzēt, ja vajadzētu. Viņa mani izsvītroja no viesu saraksta tikai tāpēc, ka esmu invalīde.”

Izrunājot situāciju, viņas vecāki teica, ka līgava izvēlas, kuru aicināt un kuru nē, un viņas lēmumu vajadzētu respektēt.

Vēlāk meitene atklāja, ko par šo situāciju teikusi pati līgava –“viņa tikai uztraucoties par manu labklājību. Viņa nevēloties, lai es skatītos uz citām meitenēm, kas dara to,  ko es nevaru, jo tas liktu man viņas apskaust un justies nepilnvērtīgai.”

Saprotams, ka meitene  vairs nevēlas nedz satikt, nedz runāt ar savu tanti. Viņas brāļi šī atgadījuma dēļ boikotēšot kāzas, taču vecāki un līgava joprojām nesaprot, kāpēc meitene ir tik ļoti apvainojusies.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment