Putnu s*** smērēšana uz sejas vai degošu objektu uzlikšana uz tās – “ekskluzīvas” procedūras sejai jeb no jums pāris tūkstoši par to…

Šīs ir 5 pašas dīvainākās sejas procedūras pasaulē. Ja tev likās, ka sejas pīlings vai injekcijas ir kas traks, tad pēc šī raksta izlasīšanas noteikti domāsi citādāk.

Šīs dēvē par ekskluzīvām procedūrām un līdz ar to tās maksā bargu naudu. Vai jūs maksātu kaut centu par šādām “skaistuma” mocībām un šķietamām bezjēdzībām?

Vampīra procedūra – šī sejas procedūra tiek uzskatīta par labāko alternatīvu ķīmiskajām injekcijām. No klienta vēnas tiek paņemtas asinis pietiekošā daudzumā, lai veiktu šādu procedūru, un injicētas atpakaļ organismā caur sejas ādu. Nosaukums, protams, atbilst procedūras būtībai.

Putnu izkārnījumu maska – šī ir kopjošā sejas procedūra, kurā tiek uzklāta īpaša maska. Šīs maskas galvenā sastāvdaļa ir lakstīgalu izkārnījumi, kuriem klāt tiek pievienoti rīsi un ūdens. Šī procedūra nāk no Japānas (tāpat arī lakstīgalu izkārnījumi) un ir plašāk pazīstama kā Geišu sejas maska.

Uguns maska – šī sejas maska un procedūra ir ne tikai neparasta, bet arī bīstama. Šī sejas procedūra ir radusies Ķīnā, un tur arī atrodas tās pratēji. Tā ir paredzēta pret ādas novecošanos. Maskas sastāvs diemžēl netiek atklāts, bet mums ir zināms, kā tiek veikta procedūra – meistars uzklāj masku uz sejas, pēc tam pārklāj pāri dvieli, kas izmērcēts alkoholā, un aizdedzina to. Pēc pāris sekundēm dvielis tiek nodzēsts un noņemts.

Bišu indes procedūra – procedūras pamatā ir sejas maskas uzklāšana. Maskas galvenā sastāvdaļa ir bišu inde, kas sejas ādai sniedz apjomu un veselīgu krāsu. Maska paredzēta nobriedušai ādai ar novecošanās pazīmēm.

Buccal sejas procedūra – šo procedūru ir iecienījušas slavenības. Tā notiek sekojoši: meistars ieliek savus pirkstus klienta mutē un masē vaigus no iekšpuses. Šī procedūra sola asiņu pieplūdumu sejas ādai, kas savukārt nozīmē labāk barotu ādu, kas ir apgādāta ar pietiekamu skābekļa daudzumu.

Lasi vēl:Šim vīrietim sāpēja plecs un viņš uzticējās “ārstniecības” procedūrai – rezultāts ir šokējošs

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment