Raidījums ziņo: Veikals “šķiro” pircējus un cilvēki ir sašutuši (+VIDEO)

Oktobra sākumā Purvciemā tika atvērts kārtējais ”Promo Cash&Carry” veikals. Tobrīd vēl nekas neliecināja, ka šajā un arī citos šīs ķēdes veikalos netiks ielaistas privātpersonas, kuras vēlas iepirkties.

”Bez Tabu” redakcija sašutušu iedzīvotāju vēstules saņēmusi gan no Rīgas, gan Valmieras. Iedzīvotāji veltīgi devušies uz iepriekš minēto veikalu iepirkties, jo tālāk par ieeju nav tikuši. Izrādās, lai iekļūtu veikalā, nepieciešams uzrādīt klienta karti, ja tās nav, iepirkšanās ir jāatliek, vēstīja raidījums.

Arī ”Bez Tabu” filmēšanas komandai, uzdodoties par pircējiem, ieeja veikalā liegta.

”Jūs varat noformēt kartīti juridiskai personai (savai darbavietai). Iepirkties varat, kā gribat. Pie kases prasīs, vai uzrādīt apgrozījumu, sakāt nē, tad nopirksiet sev. Nekādas pavadzīmes, rekvizīti nekur netiek sūtīti, ja jūs tā darāt,” atklāti stāsta veikala darbinieks, kurš piedāvā aizpildīt anketu un saņemt klienta karti.

SIA ”Sanitex” mārketinga vadītāja Olga Mihalkova telefonsarunā ar ”Bez Tabu” norāda, ka ”uzņēmuma politika ir nekomunicēt ar medijiem”, tādēļ viņa atsaka interviju klātienē.

Lasi arī: “Par dažām lietām labāk klusēt”. Lidmāšinu piloti izstāsta, ko patiesībā slēpj no pasažieriem

 

Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve stāsta, ka sūdzības par veikalu līdz šim nav saņemtas. ”Šo nevarētu saukt par diskrimināciju, uzņēmums pats var izvēlēties, kas ir viņa klienti,” stāsta centra pārstāve Santa Zarāne.

Ja patērētājus neapmierina esošā kārtība, viņi varot izvēlēties citus veikalus.

Plašāk pievienotajā video:

LA.lv
Skaties.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment