Raksts par krāpšanu: Psihologs/vīrietis nosauc trīs iemeslus, kāpēc vīrietim uzrodas mīļākā

Iemesls Nr. 2. Pārbaudīt, vai ir saglabājis vīrišķo spēju

Vēl viens ārlaulības sakaru cēlonis ir vēlme pārbaudīt savu potenci. Redzot, ka seksuālās spējas samazinās vai intīmas attiecības ar sievu nav tādas kā agrāk, vīrietim ir svarīgi noskaidrot: “Vai ar mani kaut kas nav kārtībā, vai vecums jau liek sevi manīt vai tomēr es joprojām esmu spējīgs?”

Atbildi uz šo svarīgo jautājumu viņš meklē ārlaulības sakaros. Tādos gadījumos sakars parasti ir īslaicīgs, bieži vien viss aprobežojas ar vienu tikšanās reizi.

Iemesls Nr. 3. Atkal auzu putra?!

Tikai tagad mēs nonākam pie iemesla, kas tieši saistīts ar seksu. Diemžēl gadu gaitā daudzos pāros sekss kļūst garlaicīgs, tas pārvēršas par īsu ikdienas rituālu, monotonu darbību, kas turklāt notiek reti.

Daudzi vīrieši ar to samierinās, bet ne visi; kādam šāda seksuāla dzīve nav piemērota. Seksologiem par šādām situācijām ir sakāmvārds: “labāk mainīt kaut ko, nevis ar kādu citu”.

Diemžēl reti tiek mēģināts ienest jaunas vēsmas un daudzveidību laulāto attiecībās. Gadu gaitā izstrādāto modeli ir ļoti grūti mainīt; daži pat neuzdrošinās par to runāt. Un tad jauna, spilgta seksuālā pārdzīvojuma avots kļūst ārlaulības sakars.

Kāpēc sievietēm būtu jāzina, kāpēc patiesībā vīriešiem ir mīļākās? Lai atmestu mītus un aizspriedumus, pievērstu šiem aspektiem uzmanību jūsu intīmajās attiecībās ar partneri un veiktu pasākumus, kas nemaz nav tik sarežģīti, lai nerastos iepriekš aprakstītās problēmas.

Lasi arī: Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

Avots: psyh.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment