Recepte, kas ieguva pirmo vietu kulinārijas konkursā. Lēti, ātri un neticami garšīgi

Šefpavāri bieži dēvē maizei uzziestu maisījumu par sviestmaižu pastu vai pastēti. Kā pierāda prakse, pastētes tiek gatavotas daudzās Eiropas valstīs.


Šīs vienkāršās pastētes ir garšīga uzkoda, ko var ātri pagatavot! Šīs konkrētās pastētes pamatā ir sardīnes. Kādam varbūt liksies, ka tas nebūs gardi, bet jūs kļūdāties – šī pastēte ir brīnumaini garda, un ieguva pirmo vietu prestižā kulinārijas konkursā.

Sardīnes ir bagātas ar omega-3 taukskābēm, kas ir labvēlīgas labsajūtai. Tās arī satur daudz olbaltumvielu, D vitamīna, B12 vitamīna un kalcija. Sardīnes piedod ēdieniem izteiktu, bagātu garšu, kas var uzlabot dažādu ēdienu garšas īpašības, piemēram, pastas, salātus un sviestmaizes- vai šajā gadījumā pastēte.

Sardīnes ir viena no videi draudzīgākajām zivju izvēlēm, jo tām ir augsts reproduktīvais potenciāls un tās ātri aug, tādējādi tās mazāk noslogo zivju populācijas un jūras ekosistēmas. Sardīnes var izmantot dažādos ēdienos – tās var grillēt, cept, izmantot salātos, pastās, uzkodās vai pat kā piedevu picas virsmai. Tāpēc nebrīnies, ka tā tik lieliski iekļaujas šajā ēdienā.

Lasi vēl: Izvairies no krāpniekiem un pārbaudi malkas daudzumu pats: Padomi precīzai malkas mērīšanai piekabē

Sardīnes ir salīdzinoši lētas, padarot tās pieejamas dažādu budžetu cilvēkiem. Šo iemeslu dēļ sardīnes ir lielisks papildinājums jebkurai kulinārijas receptei.

 

Padomju laika piena kokteiļu pagatavošanas noslēpums: tas palīdzēs atgriezieties bērnības atmiņās

Pastētes dažādība

Pastētes ir dažāda veida. Par sviestmaižu pastētēm uzskata arī kausētu sieru un dažu veidu ievārījumus. Veikalos pastētes parasti ir dārgas. Tajā pašā laikā ne vienmēr ir iespējams atrast garšīgas sviestmaižu pastas.

Tāpēc pagatavosim mājas pastēti no sardīnēm. Un ka es jums saku – tā ir brīnumgarda, ar ļoti interesantu pagatavošanas procesu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu visu recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment