Recepte, kas ieguva pirmo vietu kulinārijas konkursā. Lēti, ātri un neticami garšīgi

Sardīņu pastētes sastāvdaļas:

180 g sardīnes eļļā

2 vārītas olas

1 kausēts siers

2 ēdamkarotes majonēze

½ tējkarote sāls

1 ķiploku daiviņa.

Liliju kopšana, 5 noteikumi: – ziedi uzziedēs un pārsteigs ar savu skaistumu visus kaimiņus

 

Sardīņu pastētes pagatavošana:

Notecinām sardīnes no eļļas. Olas nomizojam un pārgriežam divās daļās.

Blendera traukā ievietojam sardīnes, olas un kausēto sieru. Pievienojam majonēzi un sāli. Ķiploku daiviņas caur presīti ieber maisījumā.

Sasmalciniet produktus līdz viendabīgai masai, pārlejiet sausā un tīrā burkā.

Lasi vēl: Izvairies no krāpniekiem un pārbaudi malkas daudzumu pats: Padomi precīzai malkas mērīšanai piekabē

Šādu sardīņu pastēti var uzglabāt ledusskapī.

Tā ir maiga un patiks visiem ģimenes locekļiem. Pastēti var uzziest uz maizes un virsū pārkaisīt ar zaļumiem, tā būs vēl garšīgāka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment