Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija piedāvā sadarbību vidusskolu klašu grupām

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (RTA), uzsākot jauno gadu, piedāvā vidusskolu klašu grupām (10. – 12. klase) un to audzinātājiem izmantot iespēju un aicināt uz savu vidusskolu RTA pārstāvjus.

Viena stundas laikā akadēmijas darbinieki kopā ar studentiem sniegs vērtīgu informāciju par šī brīža populārākajām studiju programmām, aktuālāko informāciju valsts finansētajām budžeta vietām, pieprasītākajiem speciālistiem darba tirgū.

Aicinām skolotājus ieplānot tikšanos ar akadēmijas pārstāvjiem klases audzināšanas stundās, lai sniegtu jaunāko informāciju jauniešiem par studiju iespējām, situāciju darba tirgū, karjeras izvēles procesu. Pieteikšanās vēlama nedēļu iepriekš, zvanot pa tālr. 26656553, vai rakstot e-pastu: [email protected]. Nodarbība jūsu skolā tiks novadīta bez maksas, skolēni saņems informatīvos materiālus.

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija labprāt uzņems klašu grupas arī savās telpās. Atbraucot ekskursijā uz RTA, skolēni varēs iepazīt akadēmijas studiju korpusus, redzēt modernākās inženierzinātņu laboratorijas Baltijā, uzzināt par studiju iespējām un klātienē novērtēt pievilcīgo studiju vidi, dzīvespriecīgo un studentisko gaisotni. Pieteikšanās ekskursijai obligāta, sazinoties ar RTA Sabiedrisko attiecību nodaļu. tālr. 26656553, vai rakstot e-pastu: [email protected]

Uzziņai:

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā var apgūt daudzas profesijas: jurists, jurista palīgs, finansists, ekonomists, grāmatvedis, iestādes vadītājs, mehatronikas inženieris, inženieris-programmētājs, pārtikas produktu pārstrādes speciālists, loģistikas speciālists, izstrādājumu, apģērbu projektētājs, būvdarbu vadītājs, mašīnbūves speciālists, programmētājs vai datorsistēmu un datortīklu administrators, vides inženieris, sistēmanalītiķis, elektroniskās komercijas speciālists, karjeras konsultants, sociālais darbinieks, sociālais rehabilitētājs, tulkotājs, dizainers, interjera dizainers, kā arī dažādu jomu skolotājus – speciālais, sociālais pedagogs, svešvalodas (angļu/vācu), latviešu valodas, vēstures, pamatizglītības skolotājs.

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija kopumā piedāvā 49 studiju programmas pilna un nepilna laiks studijām visos līmeņos – pamatstudijās, maģistra un doktora līmenī. Trijās fakultātēs – Ekonomikas un pārvaldības, Izglītības, valodu un dizaina, un Inženieru fakultātē studē pāri par 1750 studentiem no Latvijas un ārvalstīm. Akadēmijai ir viens no labākajiem tehniskajiem nodrošinājumiem, studentiem ir iespēja veikt laboratorijas darbus modernās laboratorijās ar augstas klases aprīkojumu, darboties izvēlētajā zinātņu jomā, piedalīties konkursos Latvijā un ārzemēs. Studenti regulāri izmanto ERASMUS+ programmas iespējas, dodoties studēt ārpus Latvijas, kā arī iziet praksi vadošajos pasaules uzņēmumos.

RTA studentiem ir plašs ārpusstudiju aktivitāšu klāsts – iespēja dziedāt jautajā korī „Sonitum”, dejot deju kolektīvā „Dziga”, spēlēt teātrī „ķerRA”, kā arī piedalīties sportiskajās aktivitātēs. Akadēmija nodrošina dzīvošanas iespējas dienesta viesnīcā, kā arī stipendijas labākajiem un aktīvākajiem studentiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment