Riekstu Spass 29. augustā (Riekstu svētīšanas svētki);Svētku noslēpumi: kā saņemt augstāko spēku svētību; Laimes, veselības un pārticības rituāli

Ja izdosies atmest visus aizspriedumus un vienkārši sagaidīt šos gaišos svētkus ar smaidu un atvērto sirdi, noticēt, ka viss ir iespējams, tad dzīve visai ātri pārvērtīsies, visas jūsu ieceres un vēlmes sāks piepildīties.

Galvenais vismaz svētku laikā aizmirst par ļaunumu un koncentrēties uz pašu svarīgāko. Nekādā gadījumā nedrīkst sūroties par likteni. Pasakieties Debesīm par visu, kas jums jau ir, palūdziet palīdzību un atbalstu. Pastāv arī vairāki iedarbīgi rituāli, kas šādu lūgšanos pastiprinās.

Visos šajos rituālos tiek izmantoti rieksti. Jo tieši tie izstaro spēku, Riekstu Spasa laikā tiem piemīt maģiskais spēks.

Riekstu Spasa rituāls pret slimībām

Veselība ir dzīves pamats. Ja cilvēks ir slims, nekas cits viņu vairs nespēj iepriecināt. Reiz pazaudējot, veselību atgūt ir visai grūti, bet reizēm pat neiespējami. Tieši Riekstu Spasa laikā var atbrīvoties no daudzām slimībām un radīt ap sevi aizsargbarjeru, lai visas likstas iet jums garām un jūs paliekat nesasniedzams saviem ienaidniekiem.

Rituāla veikšanai jums vajadzēs balta auduma gabalu, nelobītu valriekstu, svēto ūdeni, baznīcas sveci un sarkano diegu.

Aizdedziniet sveci, izklājiet balto audumu, izlasiet Tēvreizi un, apsmidzinot to ar svēto ūdeni, pārmetiet tam krustu. Virsū audumam liekat valriekstu, ietiniet to audumā un sasieniet ar sarkano diegu. Lai sanāktu mazs un apaļš sainītis, lieko audumu var nogriezt ar šķērēm.

Šo sainīti ievietojiet tvertnē ar svēto ūdeni un pasakiet:

„Lai veselība ir kā valrieksta čaumala. Lai visas slimības un likstas atlec no manis. Lai ļaunā acs iet secen. Dievs svētī un saglabā uz mūžu!”

Tālāk liekat sainīti uz palodzes, kad tas izžūs, paslēpiet to zem spilvena vai kaut kur gultā. Gada laikā jūs pamanīsiet, ka uzlabosies jūsu veselība, pazudīs slimības, bet dažādas nedienas ies jums secen.

Riekstu Spasa rituāls laimei un pārticībai

Pirmais, kas būtu jāapēd 29. augustā ir riekstiņš. Visu dienu domājiet vien par savām kvēlākajām vēlmēm un sapņiem. Bet vakarā sagatavojiet divus šķīvīšus, vienu ar riekstiem, otru ar medu.

Jums būtu jāpaliek vienatnē, jau laicīgi parūpējieties, lai jums neviens netraucē. Aizdedziniet baznīcas sveci un kādam piecas minūtes vienkārši skatieties tās liesmā. Tad pasakiet sekojošus vārdus:

„No rieksta smeļos spēku, savu laimi atradīšu. Dzīve būs viegla un salda, visas vēlmes tiks piepildītas. Saldu cienastu labajiem gariem atstāju, savā dzīvē tos aicinu.”

Tālāk noteikti nogaršojiet cienastu, bet šķīvīšus ar gardumiem atstājietistabā uz visu nakti, mierīgi dodieties gulēt.

Pēc šī rituāla jūsu dzīvē sāksies pārmaiņu laiks un jums noteikti uzsmaidīs veiksme

Riekstu Spasa rituāls Augstāko Spēku svētības saņemšanai.

Tieši 29. augustā var lūgt Dieva palīdzību un atbalstu, saņemt atbildes uz visiem saviem jautājumiem un vienkārši attīrīt dvēseli.

No rīta jādodas uz baznīcu, ja jums nav laika stāvēt pilnu Dievkalpojumu, tad vismaz vienkārši nolasiet lūgšanu.

Visu dienu nēsājiet līdzi kādu riekstu. Vakarā, ejot vannā, ielieciet tur riekstu un atkārtojiet šos vārdus:

„Lai ūdens noskalo ikdienas rūpes, lai Dievs dod man savu svētību. Parādi man īsteno ceļu, dod spēku un palīdzi savam bērnam (miniet vārdu).”

Pēc vannošanās nedrīkst izmantot dvieli, ķermenim jānožūst pašam. Paņemiet riekstu un lieciet to uz palodzes, puķu podā vai kaut kur istabas stūrī. Visu gadu rieksts dos jums spēkus un sargās no sliktajām domām.

Un neaizmirsties senu tautas gudrību, ka Riekstu Spasā nedrīkst slinkot. Smaidiet, tieciet sev un nodrošinieties ar augstāko spēku atbalstu. Jums noteikti viss izdosies.

Avots:

tayni-mirozdaniya

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment