Rudenī es zemē aproku veselu tomātu – lūk, kas izauga vasaras vidū

Ja apstākļi ir piemēroti, burkāni varētu sākt dīgt un veidot zaļus dzinumus pavasarī. Tas man ļauj audzēt vietējiem klimatiskajiem apstākļiem pilnībā pielāgotus burkānus, kas pastāvīgi dod lielisku ražu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Vislabākais laiks, kad aprakt tomātus, ir rudenī, kad dobes jau ir pilnībā attīrītas no kultūraugiem un velēnas, aptuveni septembra otrā pusē vai oktobra pirmajā pusē.

 

Metodes priekšrocības

Kad tomātu augļi tiek aprakti zemē, to sēklas dabiskā ceļā saglabājas augsnē un var izdzīvot ziemas periodu. Pavasarī, kad temperatūra sasniedz nepieciešamo līmeni, daļa no šīm sēklām var dīgt un izaugt par jauniem tomātu augiem.

Tomāti, kas tiek aprakti, sadalās un nodrošina augsnei barības vielas, piemēram, organiskos materiālus, kas uzlabo augsnes struktūru un veicina auglību. Šis process palīdz uzlabot augsnes kvalitāti nākamajai stādīšanas sezonai.

Rozā Pilnmēness un Jauns Mēness – lielās iespēju dienas; Mēness fāžu kalendārs šī gada oktobrim

Šī metode ir vienkārša un neprasa īpašus resursus. To var uzskatīt par zemu izmaksu veidu, kā pavairot tomātu sēklas bez nepieciešamības iegādāties jaunus stādus vai sēklas.

Sēklas, kas pārziemo un izdzīvo dabīgos apstākļos, mēdz būt izturīgākas un labāk pielāgotas vietējiem augšanas apstākļiem. Šādi iegūtie augi var būt veselīgāki un izturīgāki pret slimībām un nelabvēlīgiem vides apstākļiem.

Aprakts tomāts darbojas kā organiska viela, kas bagātina augsni un veicina ilgtspējīgu dārza apsaimniekošanu, vienlaikus samazinot atkritumus.

Zivis saskarsies ar pārpratumiem, bet Skorpioniem panākumi; Dienas prognoze 1. oktobrim visām zīmēm

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment