Rudenī savācu pilnas kabatas ar kastaņiem un iemetu tos verdošā ūdenī: tā man ieteica vecs dziednieks

Kā pagatavot kastaņu tinktūru

Lai pagatavotu nelielu daudzumu šīs tinktūras, jums vajadzēs tikai 10-12 kastaņus, kurus var viegli savākt pastaigājoties parkā rudenī. Pēc tam, kad esat mājās, pārlejiet kastaņus ar verdošu ūdeni un ļaujiet tiem nostāvēties pāris minūtes. Kad laiks ir pagājis, noteciniet ūdeni un nosusiniet kastaņus.

Tad sagrieziet kastaņus ceturtdaļās un ievietojiet hermētiski noslēgtā stikla burkā. Pārgrieztos kastaņus pārlejiet ar 500 ml šņabja. Visu labi samaisiet, burku aizveriet un novietojiet uz 30 dienām vēsā vietā. Gatavs!

Tinktūru var lietot dažādos veidos. Piemēram, izšķīdiniet 5 ml līdzekļa ūdenī un lietojiet to divas reizes dienā starp ēdienreizēm. Tas uzlabos gremošanas sistēmas funkciju, stiprinās imunitāti un sniegs papildu enerģiju. Taču neaizmirstiet pirms kastaņu tinktūras lietošanas konsultēties ar ārstu.

4 zvaigžņu zīmes, kuru dzīves mainīsies Saules aptumsuma ietekmē, kurš sāksies 2.oktobrī

 

Turklāt šādu tinktūru var izmantot ne tikai iekšējai lietošanai, bet arī ārīgai. Kokvilnas diski, samitrināti ar kastaņu līdzekli, tiek uzklāti uz sāpīgajām locītavām. Tas palīdz novērst pārmērīgu pietūkumu un mazināt krampjus, lieliski atvieglojot locītavu sāpes!

1. oktobris mūsu senčiem bija diena kad viņi prognozēja gaidāmās ziemas bargumu; Prognoze balstoties uz šiem vērojumiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment