Šādi izskatās Vācijas populārākā “bārbija” – iztērēti jau 30 000$ operācijām (FOTO/VIDEO)

Parisa atklāj, ka viņa jau kopš mazām dienām ir zinājusi, kāda vēlas izskatīties, kad izaugs. Par viņas elku tolaik kļuva lelle Bārbija – viņa esot apbrīnojusi Bārbijas trauslo, bet formīgo figūru.

Kā viņa stāsta, pusaudzes gados viņa ir bijusi ļoti kalsna, bet sapņoja par formīgu augumu. 18 gadu vecumā viņa tika pie kārotās krūšu palielināšanas operācijas, rezultātā kļūstot par liela D izmēra krūšu īpašnieci. Parisa atzīst, ka pāreja no B uz D “bļodiņu” viņas dzīvē bija liels notikums, taču viņa jau pēc apsēju noņemšanas ir sapratusi, ka veiks vēl vienu krūšu palielināšanas operāciju, tā kā krūtis tomēr nebija tik apjomīgas kā viņa bija iecerējusi.

7 gadu laikā, berlīniete ir ne tikai veikusi 2 krūšu palielināšanas operācijas, bet arī palielinājusi lūpas, vaigus un zodu, kā arī koriģējusi deguna formu. Kopā kosmētiskajās procedūrās ir iztērēti nu jau 30 000 eiro, taču Parisa norāda uz citiem trūkumiem, kurus viņa vēlētos labot – viņa vēlas lielākas acis, krūtis un pēcpusi, un šmaugāku vidukli. Varētu likties, ka jaunā sieviete vidukļa izmēru samazināšanas nolūkā būs izraudzījusies liposakciju (tauku atsūkšanu), taču viņai padomā ir izņemt 2 ribas, labākam efektam. Toties, lai iegūtu lielākas acis, viņa ir gatava šķirties no daļas plakstiņa abām acīm.

Parisas ķermeni rotā vairāki tetovējumi un pīrsingi. Lai vēl paspilgtinātu savu tēlu, viņa izvēlas nelielu un pieguļošu apģērbu, un augstpapēžu kurpes, kā arī spilgtu kosmētiku. Lai uzturētu savas auguma aprises formā. viņa sporta zāli apmeklē 2x nedēļā.

Tāpat, Parisa tērē ne mazums naudas skaistumkopšanai. Viņa reizi nedēļā dodas pie kosmetologa veikt sejas ādas kopšanas procedūru, 2x nedēļā apbrūninās solārijā un dodas pie frizieres un manikīres ēc vajadzības.

Parisa pēc visu iecerēto kosmētisko operāciju veikšanas plāno piedalīties vispasaules lelles Bārbijas līdzinieču konkursā. Viņa jūtas par sevi pārliecināta – ne jau par velti viņa sevi dēvē par īsto Berlīnes bārbiju!

Tumšmatainās berlīnietes Instagram profilā ir kaudzēm seksīgu bilžu, kas uztur interesi vairāk kā 150 000 sekotāju. Dienā viņa ievieto vismaz 3 fotogrāfijas. Atpazīstamības iegūšana ir devusi citu virzienu viņas karjerā – nu viņa ir modele un pelna naudu ar savu vizuālo tēlu.

Un kā tev šķiet – cik līdzīga viņa ir lellei Bārbijai?

Lasi vēl: Viņa iztērēja 500 000 dolāru operācijās, lai izskatītos kā bārbija – tīrās šausmas!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment