”Sadales tīkls” steidzami paziņo svarīgu ziņu Latvijas iedzīvotājiem! Lēmums tiks pieņemts jau tuvākajā laikā

“Sadales tīkls” steidzami nodod svarīgu informāciju Latvijas iedzīvotājiem! Nedēļas laikā tiks pieņemts jauns likums, kurš plānots apstiprināt.

 

AS “Sadales tīkls” ir uzņēmums, kas specializējas elektrotīkla uzturēšanā un attīstībā Latvijā. Tas ir pilnībā saistīts ar AS “Latvenergo”.

 

Uzņēmuma dibināšana notika 2007. gada 1. jūlijā, saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvām un valsts atbilstību šīm direktīvām.

Šīs direktīvas noteica elektroenerģijas tirgus pakāpenisku liberalizāciju, kas prasīja nodalīt elektroenerģijas pārvades un sadales sistēmu no ražotāja un tirgotāja. 2020. gadā uzņēmumā strādāja aptuveni 1950 darbinieki.

Lasi arī: Piens, līme un kola: trīs superprodukti, kas izglābs pat vistrakāk piedegušo katlu

Lasi arī: Kabači kā sēnes – ne uzkoda, bet pasaka!

Uzņēmums “Sadales tīkls” ir atbildīgs par elektrotīkla darbību un attīstību, veic jaunu pieslēgumu izbūvi un uzrauga elektroenerģijas patēriņu.

“Sadales tīkls” aktīvi iesaistās nozares politikas dokumentu, normatīvo aktu un standartu izstrādē, kā arī nodrošina publisku informāciju par enerģētikas un saistīto nozaru aktualitātēm.

 

”Sadales tīkls” neseni izklāstīja paziņojumu, kam katram Latvijas iedzīvotājam jāpievērš īpaša uzmanība! Nedēļas laikā tas tiks formāli apstiprināts un pieņemts.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment