Šādi kotletes neviens negatavo: mūsu vecmāmiņas mūžsenā recepte, ko izmantoju teju katros svētkos

Ja vēlaties atrast perfekto ēdienu vakariņām, pusdienām vai svētku galdam, šis gardo kotlešu tornis būs tieši tas, kas vajadzīgs. Tās ir tik kārdinošas, ka gribēsies baudīt vēl un vēl!

Klasiskās kotletes vairs nav manā ēdienkartē! Šī recepte kļūs par īstu sarunu zvaigzni, un es no sirds iesaku to pamēģināt. Rezultāts – patiesi izcilas kotletes ar nevainojamu garšu, maigu tekstūru un sulīgumu, kas pārspēj visas cerības.

Tās ir tik daudzpusīgas, ka varat baudīt tās karstas – tieši no pannas, kad tās ir īpaši aromātiskas un sulīgas, vai arī atdzesētas, kad garša kļūst vēl izteiksmīgāka. Kotletes ir tik perfekti pagatavotas, ka to garša apburs pat visizsmalcinātākos gardēžus. Ar savu neparasto maigumu un sulīgumu tās kļūs par katras maltītes centrālo elementu.

Lasi arī: Konans O’Braiens ”Oskara” ceremonijā izteic joku par Putinu un Trampu – zāle sajūsmā

Kotletes ir salīdzinoši vienkārši pagatavojamas, un tās neprasa sarežģītus vai ilga laika procesus. Tas padara tās par populāru izvēli gan ikdienas maltītēm, gan arī ātrām vakariņām.

Daudziem cilvēkiem kotletes ir saistītas ar bērnības atmiņām un ģimenes tradīcijām. Tās bieži tiek gatavotas pēc vecmammas vai mammas receptes, radot īpašu saikni ar pagātni un ģimenes vērtībām.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas gaita:

Mēs sākam ar malto gaļu. Skatieties pēc savas gaumes – var pirkt veikalā gatavu malto gaļu, vai arī pagatavot pats.

 

Ja jums ir interesanti, garšīgi varianti maltās gaļas pagatavošanai, lūdzu padalieties. Nekavēsimies pie šī. Sīkāk pastāstīšu par niansēm…

 

Es nevaru iedomāties kotletes bez sīpoliem, ņem nelielu sīpolu un smalki sagriežu un pievienoju maltajai gaļai.

 

 

Vēl pievienoju vienu olu.

Tad maltās gaļas masai pēc savas gaumes pievieno garšvielas, es parasti lieku sāli, piparus un kādas sezonālas garšvielas.

Kā tīrīt logus tikai ar dabīgiem produktiem, lai tie vienkārši mirdzētu

Rūpīgi samaisa izmantojot dakšiņu vai rokas.

Tagad seko pats svarīgākais.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk