Sajauciet tikai 3 sastāvdaļas un sliktās enerģijas lamatas būs gatavas!

Mums visapkārt riņķo enerģija – gan laba, gan slikta – gan no cilvēkiem, gan no lietām. Ja visapkārt ir labā enerģija vai arī, ja labā un sliktā enerģija ir līdzsvarā, tad viss ir kārtībā. Problēmas sākas tad, kad sliktās enerģijas mums apkārt ir par daudz.

Visbiežāk jau cilvēki paši jūt, kad viņiem apkārt ir par daudz sliktās enerģijas – tas atspoguļojas gan emocionālajā stāvoklī, gan vēlāk var atspoguļoties arī fiziskajā stāvoklī. Saskaņā ar Mičiganas Univeritātes pētījumu – vislabāk enerģiju uzsūc visi dzīvie organismi (cilvēki, dzīvnieki, augi) – attiecīgi sliktās enerģijas esamību vislabāk var noteikt pēc viņiem. Piemēram, ja mājās ienestie augi ļoti ātri novīst, nokalst, sapūst, vai arī dzīvnieki ir miegaini un slimo, tad mājās nudien kaut kas nav kārtībā ar enerģiju.

Nereti cilvēki pat neaizdomājas, ka paši ienes un vairo negatīvo enerģiju mājās – piemēram, nākamreiz pirms kliedz uz saviem mājdzīvniekiem vai mājiniekiem, aizdomājies kādu enerģiju tu atstāj savās mājās un kā pēc tam jūs visi tādā spēsiet veiksmīgi dzīvot.

Ja šis tev ir licis aizdomāties, tad nākamajā lapā izlasi kā pagatavot sliktās enerģijas lamatas, lai vari attīrīt savu mājokli un pasargāt tuviniekus no negatīvās enerģijas posta.

Lasi vēl: Lūk, kā ar ūdens palīdzību var noteikt vai tavās mājās ir sliktā enerģija!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot sliktās enerģijas lamatas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment