Vai jūsu rīts sākas ar tasi aromātiskas kafijas un garšīgu cienastu? Vai arī jūs joprojām tikai sapņojat par šādu dienas sākumu.
Banāna dabīgā saldā garša lieliski sader ar auzu pārslu vieglo riekstaino un nedaudz neitrālo garšu. Cepšanas laikā banāna saldums kļūst vēl intensīvāks, savukārt auzas piešķir ēdienam tekstūras un garšas dziļumu, veidojot harmonisku garšu līdzsvaru.
Banāns ir dabisks saldinātājs, kas var samazināt nepieciešamību pēc pievienotā cukura desertos. Cepšanas procesā banāns karamelizējas, sniedzot saldumu un dziļāku, nedaudz karamelīgu garšas profilu, kas padara desertu garšīgu, bet arī veselīgāku.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Kā pagatavot:
Ieberiet bļodā glāzi ātri pagatavojamo auzu pārslu un pievienojiet glāzi karsta piena. Un atstājiet to uz galda 10 minūtes.
Sasmalciniet 2 gatavus banānus ar dakšiņu.
Metereologi paredz, ka novembris plašākā reģionā varētu būt viens no aukstākajiem pēdējos gados
Pievienojiet 2 olas, tējkaroti cepamā pulvera, 30 g kakao pulvera un samaisiet.
Pievieno auzu pārslas un samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – saglabājas gan garša, gan smarža, un arī bez biezinātājiem tas ir biezsby Rinalds Bergmanis
- Priecīgi jaunumi nākuši klajā saistībā ar latviešu leģendāro dziedātāju Zigfrīdu Muktupāvelu par gaidāmo tuvākajā laikāby Laura Blūma
- Kā barot pupiņas dažādos augšanas posmos, lai iegūtu bagātīgu ražuby Anete Vītola