Sāku to pievienot maltai gaļai, tagad kotletes ir 5 reizes garšīgākas

Burvju garšviela

Un maģiskā garšviela, kas padara kotletes daudz garšīgākas, ir maltais koriandrs. Maltais koriandrs ar malto gaļu dara īstus brīnumus. Kotletes iegūst interesantas garšas notis, maģisku aromātu, kas rosina ēstgribu.

Uz 500 gramiem maltas gaļas pietiek ar 1,5 tējkaroti malta koriandra.

Un, ja jums ir koriandra pupiņas, tad šajā gadījumā tās vispirms vajadzētu apcept sausā pannā un pēc tam sasmalcināt kafijas dzirnaviņās. Šis triks padarīs malto gaļu vēl aromātiskāku un garšīgāku.

Lasi vēl: Šīs zvaigznāju zīmes, ar lielu iespējamību, var sasniegt veiksmes un labklājības virsotnes 2025. gadā

Varu galvot, ka tik garšīgas kotletes vēl neesi ēdis. Pievienojot dažādas garšvielas, zaļumus, sīpolus, ķiplokus vai citas piedevas, var viegli mainīt kotlešu garšu, pielāgojot tās dažādām virtuvēm – no klasiskām latviešu līdz itāļu vai aziātu garšām. Bet šī garšviela to izcels vislabāk!

Meteorologs Toms Bricis par laika apstākļiem nākošnedēļ: būs salnas un dzestri rīti, tomēr ir arī priecīgas ziņas

Un neaizmirsti, ja kotletes ir sulīgas un mīkstas, tas padara tās patīkamas ēšanai. Pildījumi, piemēram, siers vai dārzeņi, piešķir tām papildus tekstūru un garšas slāņus.

Kotletes ir sātīgs, vienkārši pagatavojams un pielāgojams ēdiens, kas labi der gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam. Lai labi garšo!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment